"Cele cinci limbaje ale iubirii" de Gary Chapman

Gary Chapman, cu o experienta de peste 30 de ani in calitate de consilier matrimonial, a identificat motivele care duc spre nefericirea in casnicie: limbajele diferite.
Gary Chapman, cu o experienta de peste 30 de ani in calitate de consilier matrimonial, a identificat motivele care duc spre nefericirea in casnicie: limbajele diferite.

In aceasta carte iti divulga cele cinci limbaje: cuvintele de incurajare, timpul petrecut alaturi de cel drag, cadourile, serviciile si contactul fizic, limbaje pe care le abordeaza pe fiecare in parte, intr-un stil accesibil, din care nu lipseste umorul.

Daca vrei sa descoperi limbajul celui de langa tine si sa ai o familie cu adevarat fericita lectura acestei carti este obligatorie.

Poti cumpara cartea "Cele cinci limbaje ale iubirii" de Gary Chapman, aparuta la editura Curtea Veche, din librarii, la pretul de 20 Ron.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • bambusyk pe 14 Dec 2011, 23:46
    Cele cinci limbaje ale iubirii" de Gary Chapman

    eu as vrea tare mult sa comand aceasta carte,dar problema este ca traiesc in Moldova, orasul Chisinau,nu gasesc online cu livrari in Moldova,puteti sa-mi dati un sfat unde pot sa procur aceasta carte???

    1
    0

  • flory pe 6 Feb 2010, 13:46
    cele cinci limbaje ale iubirii copiii si limbajele iubirii

    traim intr-o lume mereu pe fuga si utam de cei de linga noi .Citind cartea am descoperit ceva nou cu adevarat util Nepotul meu adolescent fiind are un comportament mai rebel specific virstei . in urma lecturii acestei carti si aunei discutii cu el am aflat esentialul ce sta la baza comportamentului lui defectuos as zice comuncarea dintre el si a celor apropiati era la pamint.cititi cartea dragi parinti si veti vedea ce simplu iti poti ajuta copilul sa comunice

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod