Yamira a lansat piesa electrizantă „Echo”

Yamira, solista care a promovat peisajele din România mai ceva ca un agent de turism, a lansat o nouă piesă, "Echo", melodie cu care te invită pe ringul de dans. La debutul său în muzică în 2015, cântăreața a înregistrat un adevărat succes cu videoclupul „Waterfalls”, filmat la cascada Bigar (Parcul Naţional Cheile Nerei), cetatea Slimnic (zona Sibiului) şi tunelul iubirii (zona Caransebeşului), și a ajuns rapid  la radio-urile şi posturile TV din Grecia, Albania, Cipru şi Bulgaria.

Și de data aceasta artista își dorește să transmită energie pozitivă fanilor ei cu noua piesă "Echo".

"Echo este piesa mea preferată. Când l-am cunoscut pe producătorul Magic Juice a fost dragoste la prima vedere, din punct de vedere muzical desigur. A știut exact ce mi se potrivește și  când mi-a prezentat piesa, știam că vom începe o colaborare de lungă durată. Tot el mi-a compus și piesa Drop This Beat On You. Echo este o piesă cu ingredient atractiv. Îmi place extrem de mult refrenul fiind extrem pozitiv și te face imediat să-l fredonezi", a declarat Yamira.

Yamira a fost primită foarte bine în ţările balcanice, dar până să ajungă să cunoscă succesul internațional ea a muncit foarte mult.

Tânăra cântăreaţă, pe numele ei real Andreea Florentina Ispas, s-a născut în Bucureşti a avut primul contact cu dansul şi muzica la 7 ani. A luat lecţii de dans timp de 8 ani şi a studiat canto, ca să poată exploata talentul moştenit de la bunica ei. A făcut o parte din studii la Milano, dar artista a decis să se întoarcă în orașul natal, unde a continuat cu două facultăţi şi două mastere.

 
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod