Yamato Zaharia si Anca Surdu, intr-un pictorial de zile mari!

Doi dintre cei mai iubiţi concurenţi ai emisiunii fenomen Exatlon, multiplul campion mondial la Kempo, Yamato Zaharia, şi dubla campioana mondiala la gimnastică aerobică, Anca Surdu, s-au întâlnit pentru a realiza o inedită şedinţă foto.
 Scopul pictorialului este promovarea sportului, în special a disciplinelor sportive pe care cei doi le-au practicat. Într-o epocă în care se pune tot mai mult accentul pe cancan-uri, cine cu cine s-a mai cuplat, maşini scumpi şi genţi de fiţe, aceşti tineri pot fi un exemplu pentru cei din generaţiile următoare. Pasiunea lor pentru sport s-a transformat în meserie, le-a format un caracter frumos dar şi mentalitate de învingător, lucruri ce au putut fi observate cu uşurinţă şi în cadrul emisiunii Exatlon de la Kanal D.


"Impreuna cu Mirel Dragan si cu sprijinul Federatiei Romane de Kempo, am demarat un proiect de promovare a sportului, ce va continua în diferite şcoli din ţară. In masura in care timpul le va permite, sunt convins ca vor veni alaturi de noi si alti colegi din lotul national dar si concurenti Exatlon din toate sezoanele", a aratat Yamato Zaharia


Credit foto: Catalin Fatu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod