Vrei vacanta in Austria?

Pentru schiorii pasionati, dar si pentru cei care doresc sa incerce experienta sporturilor de iarna nu exista cadou mai potrivit decat o vacanta in Austria, patria partiilor alpine. Austria este vizitata anual de aproximativ 15 milioane de turisti, o mare parte din ei cu schiurile în spate. In Alpii Austrieci se gasesc aproximativ 80 de regiuni de schi, precum si nenumarate statiuni, care ofera conditii minunate pentru antrenamentul sportivilor si pentru odihna amatorilor de schi alpin.

Cele mai populare statiuni sunt Innsbruck, Ischgl, Mayrhofen, Solden, Zellam See – Kaprun si Saalbach.

Toate acestea sunt oferite in Romania de FLYNOVA in parteneriat cu "TUI Incoming alps&cities" la preturi incepand cu 229 Euro pentru sapte nopti de cazare cu micul dejul inclus.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Roxandrei pe 1 Aug 2011, 15:15
    Vacanta

    Am fost recent in Austria si mi-a placut foarte mult. Totul este organizat, curat si pus la punct. Totusi o vacanta intr-o tara latina ma atrage ma mult din cauza ca este mai vesela si plina de energie. Am scris si un articol detaliat despre experienta mea in Austria (cazare, preturi, obiective, atmosferta, etc): http://roxandrei.ro/calatorii/vacanta-in-austria/ Voi reveni in acesta tara in vacanta de iarna pentru schi.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod