Vorbește lumea că magia sărbătorilor de iarnă îi aduce din nou împreună pe Adela și Cove

Mai este o săptămână până când vine Crăciunul, perioada anului în care toate dorințele se împlinesc și miracolele devin realitate. Ce cadou mai frumos își putea dori Adela Popescu decât să îl aibă pe Cove din nou alăuri! Iată că dorința ei a devenit realitate, iar Cove s-a întors în platoul Vorbește lumea după ce a cutreierat țara în căutarea flăcăilor buni de însurătoare!
 „Am avut parte de o călătorie foarte frumoasă și plină de experiențe extraordinare! Am cunoscut mulți oameni frumoși și m-am distrat alături de ei, însă nu îmi putea lăsa colega pe ultima sută de metri din acest an. Am început împreună, trebuie să îl încheiăm tot împreună. Chiar dacă nu am fost la emisiune, nu mi-a scăpat nimic! Am fost cu ochii pe ei în fiecare zi și m-am bucurat să văd că cei care s-au oferit să prezinte alături de Adela au făcut o treabă foarte bună! Sunt convins că Adela le-a fost alături și i-a ajutat pentru ca totul să iasă perfect!”, a declarat Cove.
„Aș vrea să le mulțumesc tuturor celor ce mi-au fost alături cât a timp a fost Cove plecat în căutare de băieți numai buni de însurătoare! Pentru mine a fost o adevărată plăcere să lucrez cu oameni atât de talentați și cu simțul umorului atât de dezvoltat.
Am reușit să facem împreună niște ediții grozave și să ne distrăm pe cinste! Mă bucur să îl am din nou alături de mine pe Cove în această perioadă când distracția va fi la ea acasă!”, a declarat Adela.
Vorbește lumea pregătește un program special în această perioadă, cu invitați de seamă, colindători, reportaje de sărbătoare, muzică și multă voie bună!  

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod