Vlogger celebru prins între nămeți! AMC transmite de la fața locului

Ce crezi că ți se poate întâmpla dacă te rătăcești iarna în pustietate? Celebrul vlogger Zmenta a avut parte fix de o astfel experiență plină de teroare, după ce a rămas blocat în zăpezi, în vârful muntelui.

Fără semnal la telefon, fără țipenie de om în jur, înghețat bocnă, el a descoperit în zăpadă un rucsac plin de obiecte care i-au sporit panica. Ce a urmat nu a făcut decât să intensifice teroarea...


Oare i-au dat târcoale monștri înfricoșători sau mintea i-a jucat feste? Cum a supraviețuit terorii albe? Află cum a avut Zmenta parte de un final ca-n filme, mai mult mort decât viu, urmărind clipul filmat de AMC la fața locului: https://www.youtube.com/watch?v=gHnqpZ47Zkc.
SPOILER ALERT! Imaginile video fac parte din campania de promovare a noilor producții proprii marca AMC din această primăvară, care vor avea premiera concomitent cu cea americană: noul serial „The Terror” și sezonul 4 din „Fear the Walking Dead”.

„The Terror” este un thriller plin de suspans (inspirat de romanul lui Dan Simmons, din 2007) care va purta telespectatorii într-o călătorie zguduitoare. Primele două episoade vor fi difuzate pe 26 martie, de la ora 04:00 (și în reluare pe 29 martie, de la 22:00). Nu ratați un nou episod în fiecare joi, de la 22:00, numai pe AMC!


„Fear the Walking Dead” revine în grila postului, cu al patrulea sezon, pe 16 aprilie, la ora 05:00 (și în reluare în aceeași seară, de la 22:00).

Noile episoade conțin mult-așteptatul crossover cu „The Walking Dead” al lui Morgan Jones (Lennie James). În plus, apar două noi personaje, jucate de Garret Dillahunt („The Mindy Project”), Maggie Grace („Lost: Naufragiații”)  și Jenna Elfman („Dharma și Greg”). Nu ratați un nou episod al sezonului 4 în fiecare luni, la 22:00, numai pe AMC!


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod