Vineri, la Românii au talent, vedem la ce visează Mihaela Rădulescu încă din copilărie!

Jurații sunt plini de surprize în cea de-a doua ediție a sezonului 8 Românii au talent.
Inspirat de apariția inedită a unui concurent și de momentul pe care-l prezintă, Andi spune: "În costumul ăla de panteră roz pot să mă îmbrac și eu.", iar Mihaela continuă: "Hai, du-te acum pe scenă! Vreau să-l văd pe Andi pantera roz, visez asta din copilărie!". Pentru a-l încuraja pe jurat să facă transformarea, publicul îl aclamă și-l aplaudă frenetic.

Andi apare pe scenă în ritm de saxofon, cu mișcările specifice simpaticei pantere și face o demonstrație de talent autentic în fața a sute de persoane și a colegilor săi. "Deși credeam că le-am văzut pe toate, sezonul 8 vine cu foarte multe surprize. Și din partea concurenților, dar și din partea juraților.", spune Andra, impresionată până la lacrimi... de râs de reprezentația lui Andi, iar Smiley completează din culise: "Seamănă cu mine din profil!".

Vineri, de la 20:30, vedem întregul moment care provoacă ropote de aplauze și hohote de râs în sală, dar vedem și care este motivul pentru care unul dintre jurați declară că este extrem de nervos.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod