Vacanță de 5 stele pe Croazetă pentru Gabriel Toncean, președintele Federației Române de Fitness și Culturism

Relaxare și…muncă. Gabriel Toncean, președintele Federației Române de Fitness și Culturism, a petrecut câteva zile în Sudul Franței. Nisa, Monte Carlo și Monaco au fost câteva dintre destinațiile de vacanță pe care le-a explorat alături de soția lui. Pe lângă multă plimbare, Gabriel și Simona au petrecut zilnic ore bune și în sala de fitness.

În glumă, spune că a probat cât de profesioniști sunt francezii când vine vorba despre sport și mișcare. “Am luat pulsul mișcării de fitness și culturism și la alții, nu doar la noi. Obișnuiesc să mă antrenez în oriunde mă aflu, fiindcă îmi îmbunătățesc atât cunoștințele manageriale cât și cele sportive deoarece fiecare sală are specificul ei iar sportivii folosesc diferite tipuri de antrenament. Concluzia: stăm foarte bine la capitolul fitness! Vacanța pentru mine a înseamnat relaxare, dar și activitate la sala.

Nu aș putea trăi altfel”, spune președintele Federației Române de Fitness și Culturism.


În cele câteva zile de vacanță petrecută doar în 2 au vizitat locuri speciale, cu multă istorie și o puternică încărcătură emoțională. Călători într-o lume feerică, Gabriel și Simona Toncean s-au bucurat de o experiență unică, de povestea locurilor. “A fost o vacanță de care aveam nevoie. E drept, zona reprezintă un etalon în topul destinațiilor fiind una ușor "pretențioasă" pe drept cuvant.

Cel mai mult ne-a plăcut Nisa, motiv pentru care i-am făcut o promisiune soției mele că vom lua exemplul francezilor și vom încerca să facem în așa fel încât să avem anual o vacanță petrecută în acest minunat oraș” , spune Gabriel Toncean.
 
După vacanță, înapoi la muncă! Pe 30 august Toncean organizează la Reghin un Fitness Festival (proiect al cărui inițiator este și unde strânge sute de oameni pentru un antrenament liber), iar pe 31  august, tot la Reghin, în parteneriat cu Federația Română de Fitness și Culturism, Primăria și Consiliul Local al Municipiului Reghin și Pronutrition, organizează MISS & MISTER FITNESS, o nouă competiție destinată sportivilor legitimați la FRCF și care se înscriu încerințele categoriilor “bikini fitness” și “men physique” – juniori, seniori și masters.
Câștigătorii, atât la masculin cât și la feminin, vor primi câte o participare la celebrul concursul internațional "Arnold Classic Europa" care se desfășoară la Barcelona în perioada 19-21 septembrie 2019.
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod