Un artist român și-a deschis club în mișcare pe străzile Romei

Costantino Toma, artistul de origine română stabilit în Italia, și-a deschis un club privat, în mișcare pe străzile Romei, odată cu filmarea celui mai recent videoclip al său. Fost concurent la X Factor în Italia și elev al Mihaelei Cernea (Class), Costantino a gândit un concept inedit pentru clipul piesei “Dance”, prin care toată distracția are loc într-un autobuz care se plimbă pe străzile Cetatii Eterne și în care limbajul universal al dansului și muzicii adună iubitori ai diferitelor genuri muzicale.

Mai mult, artistul a strâns și o gramadă de doritori de distracție care fără să știe că se filmează, și-au dorit să urce și ei în ineditul club.

După distracția de la filmările care au durat 3 zile și numărul mare de curioși de pe străzile Romei, Costantino Toma se gândește să deschidă și o afacere pe modelul de business din videoclipul piesei “Dance”. “Cred că un astfel de concept club ar prinde repede amploare. Ne-am simțit extraordinar la filmari, am avut costumații diferite și dansatori profesioniști, de la balet clasic până la dans la bară.” a spus Costantino.

Dacă de scenriu și coregrafie s-a ocupat personal artistul, regia poartă semnătura binecunoscutului Paolo Mantero.Însă pe lângă aspectele pozitive, Costantino Toma a avut parte și de peripeții. În timp ce filmau în autobuz, câteva din mașinile celor din echipă au fost sparte și jefuite.

Costantino Toma, Alexandru Constantin Toma pe numele său real, a făcut primii pași în lumea muzicii la vârstă de 11 ani, iar până în prezent a lansat câteva single-uri care s-au bucurat de notorietate produse în studioul Mihaelei Cernea - “Beautiful soul”,  “Another Life” sau “Anii ce-au trecut”, piesă care a strâns multe reacții pozitive din diasporă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod