Trupa MELODI lansează „Lângă tine”

„Lângă tine”, așa se numește cea mai nouă piesă a trupei MELODI, melodie pe care o lansează în această primăvară. Piesa este total diferită față de celelalte 3 lansate deja, trupa abordând prin acest single un stil romantic pop.
 „Piesa reprezintă o poveste de dragoste care se petrece între două personaje încă din copilărie. Peste ani, cei doi iubiți se întorc în aceeași locație pentru a retrăi momentele minunate ale copilăriei și ale iubirii. Emoționant este faptul că această călătorie le readuce în viață simboluri, iar cel mai important este căluțul din lemn, jucăria lor preferată pe vremea când povestea lor de iubire abia se năștea!”, declară Simona Micu.

Videoclipul este filmat și regizat de Vasea Onel într-un conac de poveste de undeva din județul Iași.
Melodia este compusă de Mihaela Stesco în colaborare cu Trupa Melodi și orchestrată la studioul și casa de producție Republic Production alături de Norbert Kovacs.

Trupa MELODI, înființată în 2008, este formată din 10 muzicieni cu o vasta experiență și cultură muzicală. Trupa poate susține concerte la evenimente private, petreceri de firmă, cluburi, concerte în săli de spectacol sau concerte în aer liber.

https://youtu.be/zT6cxqP1QVA 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod