Trupa Cazino - filmari cu peripetii

Adrian Filip, fostul component al trupei Axxa, si-a luxat piciorul in timpul filmarilor unui videoclip pentru varianta moderna, reorechestrata, a piesei Ioane Ioane, pe care artistul o pregateste alaturi de trupa sa - Cazino – pentru ziua nationala de 1 Decembrie. Piesa este lucrata alaturi de Alexandra Violin, fosta componenta si membra fondatoare a trupei Amadeus.

Nu sunt cel mai pregatit la dansurile populare si, intr-o pauza de filmare, repetam alaturi de dansatoare o bucata din coregrafie cand s-a intamplat sa calc stramb si sa mi se umfle piciorul destul de rau” povesteste Adrian.

Pentru ca avea in fata multe ore de filmari, a stans din dinti si a continuat pana la finalizarea videoclipului.
Dupa filmari, prima oprire a fost la medic. La filmari videoclipului a fost prezenta, in premiera, si fetita Alexandrei Violin, in varsta de numai 10 luni, care - desi filmarea a durat foarte multe ore - nu a plans absolut deloc si a fost fascinata de instrumentele existente, fapt care a facut-o pe Alexandra sa creada ca peste cativa ani ii va calca pe urme.

Trupa Cazino are un repertoriu extrem de variat, care cuprinde si cateva programe de folclor, ideea clipului pornind de la cererea publicului de a-i vedea pe artisti cantand muzica romaneasca traditionala, intr-un stil caracteristic lor.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod