Trupa Amadeus a cântat live în show-ul Dior de la Monte Carlo

Trupa Amadeus scrie istorie pentru industria muzicală autohtonă devenind prima formație din România implicată într-o campanie a unui mare brand de modă internațional. Cele patru tinere artiste au susținut un recital electrizant în cadrul evenimentului casei Dior, ce a avut loc în cadrul Nocibé Convention, din Salle des Etoiles, Monte Carlo. Andreea Runceanu, Patricia Cimpoiașu, Bianca Gavrilescu și Naomi Anelis au fost selectate de reprezentanții Dior din zeci de proiecte muzicale similare prezente în întreaga lume, pentru a da viață show-ului pe care l-au pus în scenă în Monaco.

Artistele din România au interpretat live muzica de pe coloana sonoră a spoturilor publicitare ale casei de modă, apărând în fața publicului în costume speciale, cu leduri, ce au creat o atmosferă unică, electrizantă.

Pe ecranul imens amplasat pe scenă au rulat în tot acest timp reclamele antologice ale casei Dior, în care apar celebrii Charlize Theron, Natalie Portman, Camille Rowe și Robert Pattinson.  
Trupa Amadeus a interpretat live un mash-up audio al pieselor din reclamele pentru parfumurile J'adore, Miss Dior, Poison Girl, Dior Homme precum și pentru ultimul ruj Dior.

Piesele le aparțin celebrilor Janis Joplin, Led Zeppelin, James Brown, Brodinski si Woodkid și au fost reorchestrate de Amadeus și Xenti Runceanu în propriul stil, sub acceptul reprezentanților Dior.
Pentru acest spectacol, artistele au colaborat cu designerii Laura Dimancea și Maria Toader pentru realizarea ținutelor și a costumelor speciale cu LED. Trupa Amadeus a ajuns în Monte Carlo după un turneu european ce a inclus concerte la Opera Națională din Barcelona și în Dublin, urmând alte spectacole în Milano, Roma și Casablanca.

Suntem onorate de faptul că am cântat în cadrul unui eveniment atât de important, în fața unei audiențe selecte.

Au fost reprezentanți de seamă din industria de modă și de frumusețe din toată lumea. După concert, echipa Dior ne-a felicitat din tot sufletul, erau entuziasmați și ne-au spus că sunt fericiți pentru alegerea facută. A fost un proiect dificil întrucât am avut foarte puțin timp pentru repetiții. Din fericire, totul a decurs în final foarte bine. În meseria noastră câteodată se întâmplă să faci eforturi extrem de mari și să treci prin momente foarte stresante. Dar ești răsplătit peste măsura de bucuria pe care o simți pe scenă, când dai tot ce ai mai bun din tine și când simți publicul cum vibreaza alături de tine. Așa a fost acum”, declară Andreea Runceanu.

Amadeus este trupa din Romania cu cea mai mare deschidere internațională, concertând în ultimii 15 ani în peste 30 de țări, la cele mai prestigioase evenimente, de la ceremonii de premiere, gale caritabile, festivaluri de film, până la mari lansări de branduri de lux.

Artistele au sustinut concerte la Festivalul Internațional de Film de la Cannes, la Gala Formula 1 Auto din Viena, La World Expo Shanghai, la o mare gală caritabila din Nigeria pentru construirea unui spital destinat copiilor săraci din Africa, la deschiderea Bienalei de la Venezia, precum și la evenimentele de lansare a unor noi modele auto și a colectiilor unor branduri de lux din Hong Kong, Istanbul, Paris, Londra și Dubai.

Cu aceaste ocazii, artistele din România au promovat muzica de calitate, dar și valorile României în medii exclusiviste, fiind catalogate de jurnaliștii unei reviste din Statele Unite drept „una din cele mai originale trupe din Europa”. Prin nou show-concept pe care l-a lansat, trupa Amadeus a devenit una din cele mai apreciate și cerute pentru a susține concerte inclusiv la petrecerile corporate din România și de peste hotare.


 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod