Totul despre medicina estetică, la "Ioana Lee Show"

În acest week-end, emisiunea ''Ioana Lee Show'', transmisă de Nova TV Brașov, va avea ca subiect medicina estetică în 2019.

Invitatul ediției este doctorulul estetician al vedetelor, Andrei Gregorian, el urmând să ofere în exclusivitate informatii despre cele mai noi proceduri estetice, dar si despre ultimele noutăţi profesionale si personale din viata sa.


Dupa o pauza de 16 ani, Ioana Lee a revenit in industria media cu cel mai inedit si curajos proiect tv: "Ioana Lee Show", un program filmat in Statele Unite ale Americii, unde scriitoarea este stabilită de foarte mulți ani.


Pe Ioana Lee ne-o amintim încă din anul 2001 cand era realizatorul și prezentatorul emisiunii “Club Internațional”, dedicată lumii diplomaților și difuzată de TVRM (Televiziunea România de Mâine).  Astăzi în vârstă de 45 de ani, Ioana Lee se mândrește cu o siluetă perfectă, cu o căsnicie împlinită, alături de un om de afaceri american pe nume Lee, și cu un succes răsunător pe plan profesional, atât în România, cât și în America, fiind autoarea unor cărți autobiografice de mare impact.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod