Speak, Elena Lasconi, Roxana Ionescu, Dragoș Moștenescu, Emil Mitrache și Ana Maria Georgescu spun România, jos pălăria!

România, jos pălăria!, a pregătit o bucurie de ediție, în această seară, de la 20:30! Speak, Roxana Ionescu și Emil Mitrache fac echipă cu Tania Popa și le țin piept lui Dragoș Moștenescu, Elena Lasconi și Ana Maria Georgescu, care fac parte din echipa lui Cătălin Neamțu.
Florin Busuioc s-a pregătit cu pregătit cu probe amuzante și provocări muzicale, iar band-ul emisiunii, Colors in Stereo, vor încinge atmosfera în platoul emisiunii. Publicul va oferi echipelor o energie debordantă, iar premiul cel mare este tare dulce: miere de albine.

Fragmentele de materiale video cu evenimente importante din istorie, precum participarea Nadiei Comăneci la olimpiada care i-a adus aurul în 1976 sau fragmentele din filme celebre ca Filantropica, dar și melodiile din toate timpurile cum ar fi Dacă pleci vor purta telespectatorii în timp și le vor aduce un pic de nostalgie în suflete.

Căpitanii de echipă vor aduce multe zâmbete, iar spiritul de competiție va atinge un nou nivel, iar Tania Popa nu își va putea ascunde emoțiile! Cătălin Neamțu are toate motivele să își exerseze salutul victoriei alături de echipa lui.

Ce echipă va reuși să iasă învingătoare, ce va face Speak în timpul emisiunii, cum va reacționa Tania la emoții intense, dar și ce român de excepție va avea Busu invitat în această seară, rămâne de văzut, numai la PRO TV!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod