Sosia lui Bono urcă mâine pe scena Românii au talent!

De peste mări și țări, concurenții vin la Marea Unire a Talentului în sezonul 8 Românii au talent, începând de mâine, de la 20:30! În prima ediție, sosia lui Bono urcă pe scena celui mai tare show de divertisment! Andi, Mihaela, Andra și Florin rămân fără cuvinte când îl văd și sunt fascinați de asemănarea izbitoare a concurentului cu celebrul solist al trupei U2.

Momentul prezentat de el este un adevărat spectacol, publicul va fi în picioare, iar Smiley și Pavel vor veni în fața scenei pentru a vedea totul din primul rând.

”Te uiți la el și zici: Bă, ești prost?! Zici că e el!”, spune Smiley uluit.

Din cauza emoțiilor mult prea mari ale unei concurente, jurații nu sunt edificați în ceea ce privește talentul ei și cer să vadă încă o dată momentul. ”O singură rugăminte. Nu ne-am edificat cu talentul și vrem să revedem momentul, dacă se poate.”, spune Andra, iar Andi completează: ”Te rog, dubla doi. Vrea maestrul să vadă mai de aproape, fără ochelari”.

A doua oară este cu succes atât pentru participantă, cât și pentru jurați, care își dau seama foarte bine de calitățile ei, iar Andi și Florin se apropie de scenă, să poată juriza corespunzător actul artistic.

S-a dezlănțuit, n-a mai avut nicio emoție.”, spune Andi.

”Este un privilegiu să fii de față atunci când se naște un fenomen. Tu ești un înger care a venit să se joace cu mințile noastre.”, spune Florin cu lacrimi în ochi și profund impresionat la finalul unui moment inălțător. Scena este pregătită pentru Marea Unire a Talentului! Show-ul suprem, Românii au talent – sezonul 8, din 16 februarie la PRO TV!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod