Simte ritmul distracției la Music Fest, cu cei mai cool DJ ai verii!

Bucură-te de atmosfera de vacanță fără să părăsești orașul, chiar la Music Fest din Băneasa Shopping City! Pentru weekendurile 21-23 iulie și 28-30 iulie în piațeta centrului comercial te asteapta o mulțime de surprize și atmosfera de party specifică acestei veri,va fi asigurată de cei mai cool DJ ai momentului: DJ Lauvon, DJ Cristu și DJ Tzuc.
Pentru toți cei care cred ca party-urile pot fi fun și fără a pleca din oraș, intrarea este liberă iar dress code-ul constă doar în energie și voie bună.

Atmosfera electrizantă de party va fi asigurată între orele 18:30 și 23:30 de DJ renumiți, conform line-up-ului anunțat: Vineri și sâmbătă, 21 și 22 iulie – DJ Lauvon; Duminică, 23 iulie – DJ Cristu; Vineri, 28 iulie – DJ Tzuc; Sâmbătă, 29 iulie – DJ Cristu; Duminică, 30 iulie – DJ Tzuc. Toate experiențele pregătite în perioada 16 iunie - 30 iulie fac parte din cadrul celei de-a doua ediții a Summer Fest, festivalul pe care Băneasa Shopping City l-a organizat pentru ca tu sa te simți ca-n vacanță.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod