Șerban Copoț se destăinuie: Cât de greu este să fii tată a doi copii?

Șerban Copoț se va destăinui sâmbăta aceasta în fața a sute de părinți vorbind despre un subiect mereu actual: care este rolul unui tată în familie, chiar și în cazul în care părinții divorțează.
Artistul a fost invitat de Ela Crăciun să fie speaker în cadrul celei de-a treia ediții a evenimentului „Super mame cu super puteri”.Tată a doi băieți, în vârstă de 6, respectiv, 1 an, Șerban va povesti despre experiența lui ca părinte, despre provocările cărora a trebuit să le facă față în toți acești ani și depre cum consideră el că ar trebui să procedeze doi părinți, în orice circumstanță, pentru a le fi bine copiilor lor.

La evenimentul găzuit de Ela Crăciun în Auchan Titan, la ora 11.00, vor mai fi invitați, ca speakeri, psihologul Emilia Oprișan.
Aceasta va vorbi despre ce sarcini ar trebui să își asume tații în creșterea copiilor și cum arată familiile dacă părinții nu se mai înțeleg. Evenimentul va fi transmis live pe pagina de Facebook a Elei Crăciun.  Va fi cea de-a treia ediție a acestei campanii inițiată de Ela Crăciun, prin care vedeta TV își propune să vină în ajutorul părinților și viitorilor părinți cu informații noi și utile, pe diverse teme, oferite de specialiștii și vedetele invitate.

La edițiile precedente au fost invitați Carmen Negoiță, Giulia Anghelescu, fosta semifinalistă de la MasterChef,  Patricia Iordache, un nutriționist și un life coach.  „Am lansat proiectul ‚Super mame cu super puteri’ pentru a găsi, împreună cu alte femei minunate, acea super putere care ni se potrivește și care ne va da libertatea de a fi fericite, așa cum suntem: nu perfecte, dar puternice fiecare în felul nostru.
Nu cred în perfecțiune și consider că a lupta pentru a fi perfectă duce la o presiune și un stres pe care îl putem transmite involuntar celor mici. Prin evenimentele alături de comunitatea ‚Super mame cu super puteri’  vreau să aflu ce super lucruri au făcut super mamele noastre și să le oferim, în plus, acces la informație corectă și folositoare pentru binele familiei lor”, declară Ela Crăciun, mamă a doi copii, Alex, în vârstă de 11 ani, și Alesia, în vârstă de 5 ani.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod