Serban Copot canta muzica lautareasca! Si-a pus peruca si a devenit Tita Barbulescu!

Serban Copot este cunoscut publicului ca solist al trupei Animal X, formatie care a abordat, la inceputuri, stilul dance, trecand apoi la rock alternativ.
Artistul nu a cantat insa niciodata muzica lautareasca. Pana sambata seara cand, conform ruletei de la “Te cunosc de undeva”, a trebuit sa se transforme intr-o cantareata cunoscuta a acestui gen muzical, mai precis, in Tita Barbulescu.

“Este o poveste de viata prezentata usor, fara patos. Ritmic si sincer”, i-a spus Ozana Barabancea la repetitii. “Bine ca totusi sunt imbracat”, a exclamat Serban inaintea probei artistice, amintindu-si de momentele in care a trebuit sa poarte body-uri stramte pentru a le imita pe Kylie Minogue sau Raffaela Carra. 

Artistul a urcat pe scena purtand de aceasta data o rochie de seara lunga, paietata, o peruca roscata voluminoasa cu diadema din pietre stralucitoare, sprancene desenate cu creionul dermatograf si adoptand o mimica specifica artistei din Arges.

Serban Copot a cantat live piesa “Am o nevasta frumoasa”, alaturi de taraful Silvian Voicu, impresionand membrii juriului cu lejeritatea cu care a interpretat acest stil muzical cu totul nou pentru cariera lui artistica.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod