Scene din culisele serialului LOST IN SPACE, disponibil pe Netflix din 13 aprilie

CHECKLIST-UL DE CĂLĂTORIE AL FAMILIEI ROBINSON:

* Vizitează obiectivele turistice PRĂBUȘEȘTE-TE PE O PLANETĂ
PIERDUTĂ
* Fii deschis să cunoști oameni noi ÎMPRIETENEȘTE-TE CU UN ROBOT
EXTRATERESTRU
* Relaxează-te LUCREAZĂ ÎN ECHIPĂ PENTRU A SUPRAVIEȚUI

Deși călătoria familiei Robinson nu decurge conform planului inițial, un lucru este sigur – familia rămâne mereu unită. Urmărește scenele din culisele aventurii _LOST IN SPACE_ și fă cunoștință cu vedetele serialului: Toby Stephens, Molly Parker, Mina Sundwall, Taylor Russell, Max Jenkins și cu producătorul executiv Zack Estrin.

Serialul original Netflix, _LOST IN SPACE,_ este o reinterpretare modernă și dramatică a clasicului SF din anii ‘60.

Acțiunea noului serial se desfășoară în viitor, peste 30 de ani, când colonizarea spațiului a devenit realitate, iar membrii familiei Robinson se numără printre cei testați și aleși să-și construiască o nouă viață într-o lume mai bună. Drumul coloniștilor către noua lume este brusc deturnat, aceștia fiind puși în situația de crea alianțe și de a lucra în echipă pentru a supraviețui într-un mediu extraterestru periculos, aflat la ani-lumină de destinația inițială.

Vedetele serialului _LOST IN SPACE_ sunt TOBY STEPHENS (_Black Sails, Die Another Day_) în rolul lui John Robinson și MOLLY PARKER (_House of Cards, Deadwood_), în rolul lui Maureen Robinson.

În rolurile copiilor Robinson joacă TAYLOR RUSSELL (_Falling Skies_), care o interpretează pe hotărâta și încrezătoarea Judy, MINA SUNDWALL (_Maggie’s Plan, Freeheld_) este isteața fiică mijlocie, iar MAX JENKINS (Sense8, Betrayal) este curiosul și sensibilul Will Robinson, care are o legătură specială cu un robot extraterestru.

Membrilor familiei Robinson li se alătură alte două personaje: carismatica și neliniștita Dr. Smith, interpretată de PARKER POSEY (_Café Society, Mascot, A Mighty Wind_) și zăpăcitul și fermecătorul Don West, interpretat de IGNACIO SERRICCHIO _(Bones, The Wedding Ringer_).

Serialul este produs de Legendary Television, iar scenariul este scris de Matt Sazama și Burk Sharpless (_Dracula Untold, Last Witch Hunter_).
Zack Estrin (_Prison Break_) este creatorul și producătorul serialului. Cei trei sunt producători executivi alături de Kevin Burns și Jon Jashni (Synthesis Entertainment) împreună cu Neil Marshall și Marc Helwig (Applebox). Seria originală _Lost in Space_ a fost creată de Irwin Allen.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod