Sărbătoreşte Ziua Europei alături de ECCO în stil SCANDINAV!

Ziua Europei este o sărbătoare anuală a păcii şi unităţii în Europa, celebrată an de an în statele membre ale Uniunii Europene. În acest an, ECCO iniţiază un nou demers creativ şi vă invită să sărbătoriţi Ziua Europei în stil SCANDINAV!
Pe 9 mai, călătorii metroului bucureştean sunt invitaţi să celebreze Ziua Europei în 28 de staţii desemnate să reprezinte, pentru o zi, cele 28 de state membre UE. Staţia de metrou Unirii 1 a fost aleasă să-i introducă pe bucureşteni într-o incursiune în Danemarca, organizată cu aportul Ambasadei Regale a Danemarcei la Bucureşti şi a 12 companii daneze, printre care si ECCO, sub titlul „House of Denmark”.  „House of Denmark” este un concept verde şi sustenabil - precum Copenhaga, Capitala Verde a Europei în 2014 - un univers inedit care va oferi multe surprize celor prezenţi.

Astfel, în 9 mai, staţia de metrou Unirii 1 se va transforma într-o adevărată casă sustenabilă, amenajată cu mobilier danez, plante şi flori pentru a recrea un colţ de poveste.
Cunoscutul brand de încălţăminte danez  ECCO invită cu această ocazie călătoarele din metrou să intre pentru o zi în atmosfera de basm  a Cenuşăresei.  

Prinţul din poveste va invita toate doamnele şi domnişoarele să probeze pantofii ECCO din noua colecţie primăvară-vară 2014. Dacă perechea de pantofi probată i se va potrivi, fiecare doamnă sau domnişoară are posibilitatea de a deveni „aleasa prinţului”, participând la o tombolă cu premii. Fericita câştigătoare va primi cadou perechea de pantofi ECCO care i se potriveşte!

În plus, ECCO a pregătit si vouchere de cumpărături pentru cei care vor păşi în universul „House of Denmark” pe 9 mai.
Cu aceste vouchere, bucureştenii vor beneficia de 15% reducere la produsele ECCO din Băneasa Shopping City, Galeriile Carrefour-Feeria, AFI Palace Cotroceni, Sun Plaza, Centrul Comercial Orhideea şi Promenada Mall Floreasca. Reducerea de 15% este valabilă şi online, pe www.ecco-shoes.ro, prin scanarea QR codului de pe vouchere.

Reducerile sunt valabile  şi în zilele de 10 şi 11 mai, când sărbătoarea în stil scandinav va continua în magazinele ECCO mai sus-amintite.  Bucureştenii sunt invitati in  „Fashionable Scandinavia”, un univers ECCO special creat, unde vor fi asteptati cu prăjituri daneze, şampanie, baloane şi alte surprize!

Scandinavii tind să-şi reflecte stilul de viaţă în modul în care se îmbracă, astfel vestimentaţia lor este relaxată, confortabilă şi contemporană.
Industria de fashion scandinavă e recunoscută pentru materialele naturale pe care le foloseşte, iar designul scandinav este considerat stilat şi exclusivist, dar totdată funcţional şi simplu. Încălţămintea ECCO nu face excepţie, de aceea este elegantă, rafinată şi de cea mai bună calitate.
 
ECCO este unul dintre puţinii producători mari de încălţăminte din lume care deţin şi controlează fiecare pas al procesului de producţie - de la prelucrarea pieii la manufacturarea produselor finite, în fabricile sale proprii, şi până la livrarea acestora  în magazinele sale. Filozofia designului scandinav ECCO, "Pantoful trebuie să se adapteze piciorului", ghidează întreagă companie.
ECCO creează încălţăminte confortabilă, funcţională, elegantă, genţi care nu se demodează, accesorii, curele, portmonee  şi produse pentru întreţinerea încălţămintei. Produsele ECCO pot fi găsite în cele 1.100 de magazine ECCO şi în 14.000 de alte puncte de vânzare din  91 de ţări.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod