Au mai rămas 2 săptămâni cu taxa de înscriere redusă la Maratonul DHL Ştafeta Carpaţilor

Până pe 23 mai, taxa de înscriere la Maratonul DHL Ştafeta Carpaţilor ce va avea loc sâmbătă, 21 iunie, la Poiana Braşov, este de 90 de lei pentru persoane fizice şi 115 lei pentru companii. După această dată taxa se va majora cu 25 de lei pentru ambele categorii.
Maratonul DHL Ştafeta Carpaţilor se află la cea de-a cincea ediţie, iar evenimentul este dedicat alergătorilor profesioniști, companiilor din România și publicului larg. Scopul maratonului este, ca în fiecare an, strângerea de fonduri ce vor fi donate unei organizații caritabile. Anul acesta DHL va susține proiectul “Educație și Informare împotriva consumului de droguri”, al Organizației Salvați Copiii România. În acest an, Salvați Copiii își propune să informeze peste 8000 de elevi și studenți din 120 de școli din București și alte 12 județe, printre care și Brașov, despre efectele dezastruoase ale drogurilor asupra tinerilor.

Dacă iubeşti competiţia sau vrei doar să susţii cauza caritabilă, trebuie să ştii că există mai multe variante: poţi participa la cursă, poţi sponsoriza o echipă de tineri sau poţi dona o sumă de bani.
Dacă alegi varianta de a te înscrie in cursă, DHL si World Class  Romania îţi oferă posibilitatea de câştiga un abonament network de o 1 lună care să te ajute la antrenamente. Participă la concurs si antrenează-te alături de cei mai buni instructori pentru 21 iunie. Intră pe https://www.facebook.com/dhlmaraton pentru detalii.

Ediția din acest an a maratonului se va desfășura pe traseul tradițional Predeal - Pârâul Rece – Râșnov - Poiana Brașov, formele alternative de participare fiind echipe - ștafetă (6 persoane x 7 km fiecare, masculin, feminin sau mixt) sau individual.

Participanții individuali pot alege să concureze la semimaraton (21 km) sau la maraton, pe distanța de 42,195 km. Vârsta minimă de participare este de 14 ani pentru membrii echipelor și 18 ani pentru cei care concurează individual. Pentru alergătorii sub 18 ani participarea este gratuită.

Antrenamentul contează, dar important e să participi! Vino la start! Intră pe www.maratondhl.ro pentru mai multe detalii.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod