Raluka, show de exceptie in cadrul petrecerii Quantum Music

Raluka, una dintre cele mai bune voci feminine din Romania, a facut un show de exceptie in cadrul petrecerii organizate de label boutiq-ul Quantum Music.
Zilele trecute Quantum Music a organizat o o petrecere fara limite, unde artistii labelului au sustinut un show incendiar. Seara a fost deschisa de catre Nika si Lilian, doi artisti talentati care din momentul in care s-au urcat pe scena au reusit sa atraga atentia asupra lor. Dupa cei doi, atmosfera a fost intretinuta de Ana Baniciu, Irina Rimes si Raluka.

Dupa ce fiecare artist si-a prezentat show-ul, Raluka le-a facut o surpriza celor prezenti, facandu-si aparitia pe scena intr-o noua formula, prezentand un nou proiect muzical.
Invitatii au fost uimiti sa o vada pe Raluka pe scena acompaniata de acordeon, tambal si vioara.

Avem un nou proiect foarte frumos pe care am reusit sa il construim cu ajutorul unor oameni incredibil de talentati. Vreau sa le multumesc lui Emil Poke si lui Giani Lincan pentru tot ce s-a intamplat vineri seara si pentru tot ce va urma. Am reusit sa ii pun impreuna cu instrumentistii mei, care vin din zona de pop rock si care nu au avut niciodata de a face cu acest gen de muzica si de aceea a iesit un proiect atat de cool.

Emil Poke este cel mai bun acordeonist pe care Romania il are. Artistul a renuntat la toate colaborarile pentru proiectul Ralukai : “Am cantat cu foarte multi artisti, dar atata energie la un om nu am mai vazut. Am foarte mare incredere in acest proiect si stiu ca Raluka o sa dea tot ce are mai bun pentru el.”

Tambalistul Giani Lincan, face parte dintr-o familie de lautari in care talentul s-a mostenit. Artistul si-a construit o carte de identitate scenica bine-deficita, atat ca aparitie solo, cat si ca leader de grup european, in mai multe zone de exprese, pornind de la cantul lautaresc abordand jazz-ul ca inspirat improvizator.

Quantum Music este cel mai nou label boutique din Romania si are ca strategie lansarea pe piata a unor artisti talentati aflati la inceput de drum.
La petrecere au participat vedete precum : Jo, Amna, AMI, Alina Eremia, Juno, Amir, Serendischi, Connect-r, Jean de la Craiova, Giulia, Romica Tociu, Augustin Viziru, Cazacu, Victor Slav, Anca Ciota, Phelipe si multi altii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod