Raluca Tănase de la Bambi și-a extirpat alunițele

Jumătatea blondă a trupei Bambi a mers zilele trecute la medicul dermatolog pentru a-și supune alunițele unui test. Raluca știa ca înaintea verii această intervenție este absolut necesară pentru a evita alte probleme grave, cum ar fi apariția cancerului.

De când mă știu, alunițele au reprezentat o reală grijă pentru mine. Cu cât mă expuneam la soare, cu atât se înmulțeau, unele din ele modificându-și chiar culoarea și dimensiunea. Ați fi zis că alunitele aduc noroc, însă realitatea este alta: pot cauza probleme grave: cancerul de piele.

Astăzi mi-am luat inima în dinți și am vizitat o pe doamna doctor dermatolog Daniela Cățănaș pentru un consult cu aparatul dermatoscop, în urma căruia a hotărât să extirpe alunița cu Electrocauter. Tot procedeul a durat 5 minute și nu a fost deloc dureros. După o astfel de procedură, recuperarea este rapidă, dermul se reface într-o săptămână. Vă recomand cu drag să faceți măcar o dată pe an un control al alunițelor, mai ales înainte de expunerea la soare”, le-a mărturisit Raluca Tănase prietenilor ei de pe contul de socializare.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod