Radhu și-a lansat noul album și la Londra

Singurul cântăreț de cumbia din România și-a lansat zilele trecute noul album și în fața comunității latino din Londra. Invitat la radioul local în cadrul emisiunii „Hecho en Mexico- desde Londres Inglaterra”, prezentată de actorii mexicani Hortencia Celis și Enrique Gelista, artistul român a fost întâmpinat și de consulul mexican din Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, Anibal Gomez,care a fost plăcut impresionat de românul care promovează în Europa cultura mexicană.

Fascinat de român, consulul a promis că va lua parte și la concertele pe care Radhu le va susține în Londra. În cadrul emisiunii, artistul a interpretat și câteva piese din folclorul mexican.

După câteva concerte pe care le va susține în Londra, Radhu va zbura către Mexic, acolo unde are o colaborare muzicală cu celebra trupa „El Internacional Mariachi Puebla”, și cu producatorul Hugo Perez, care se ocupă de vedete importante din lumea telenovelelor (Leticia Calderon, cunoscută după ca interpretă a personajului Esmeralda, Angelica Rivera, care acum este prima doamnă a Mexicului, dar cel mai important proiect este albumul nou al Laurei Zapata).

Sunt nerăbdător să cunosc Mexicul, un popor cu tradiții, un popor cald, latin ca și noi, voi cunoaște oamenii de cultură, reprezentanții mass-media care mi-au oferit și până acum suport. Primesc mesaje din Argentina și Mexic în limba română, inclusiv filmulețe cu ei dansând pe piesele mele! Sud –americanii iubesc românii, majoritatea sunt fascinați de Transilvania, și spun despre noi că suntem foarte frumoși și educați, poate chiar cei mai frumoși din Europa. Toată experiența asta mă face să mă simt mândru că sunt român și sper să mă prezint în fața lor cu un proiect frumos”, ne-a declarat Radhu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod