Gatto si Mojito - cele mai cool cocktail-uri ale verii!

Vara este in plin sezon si cum ne putem racori mai bine sub umbrela pe plaja sau la pisicina, decat cu un cocktail savuros! Scott, barmanul cafenelei Gatto Lounge, ne dezvăluie două rețete delicioase ale celor mai căutate băuturi ale verii 2016. Ambele rețete de cocktail-uri sunt pentru toată familia, desigur in cazul copiilor se renunta la alcool.

Foarte simplu de realizat, aceste băuturi sunt adevărate surprize atat pentru cei dragi, cat si pentru musafiri, atunci cand doresti sa impresionezi.

Fără alcool, pot fi consumate pe tot parcursul zilei, chiar și pe caniculă, cu alcool, ideal seara, pe răcoare.

Cocktail-ul Gatto - ingredinete: 50 ml vodka; 15 ml suc de lămaie, 20 ml piure din fructe de pădure, gheață și mentă proaspătă. Se pun în blender fructele de pădure (naturale sau congelate), gheața și sucul de lămaie și se blendeaza pană devin un piure. Se toarna compoziția într-un pahar ținut la congelator, se adauga vodka și două frunze de mentă. Pentru varianta non-alcoolica,se renunta la vodka și se adauga o linguriță de miere.
 
Cocktail-ul Mojito - ingrediente: 50 ml rom, gheață pisată, 1 lime și zahăr brun.

Se taie lime-ul în patru, se adaugă zahărul brun. După ce se pisează, se adaugă gheața-fașii pană se umple paharul. Se toarnă apoi romul și se stropește, în final, cu apă minerală.  Pentru varianta non-alcoolica, se renunță la rom.
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod