Pe 22 februarie, de la 21:30, începe al treilea sezon Atletico Textila!

Din 22 februarie, de la 21:30, ai, n-ai mingea, tragi la comedie! Cel de-al treilea sezon al serialului Atletico Textila îi pregătește pe români de o primăvară plină de umor, cu episoade care vor stârni hohote de râs.
În noul sezon, Traian îl va descoperi pe Sfântul Maradona, în care își pune toate speranțele că va ajuta echipa să aibă rezultate bune. În familia aflată la conducerea echipei Atletico Textila, Raluca îl forțează pe Gică, patronul echipei de fotbal, să intre în masonerie. În încercarea de a rezolva anumite probleme de cuplu, Raluca va recurge la anumite operații estetice, dar una dintre ele eșuează și o va transforma complet pe soția lui Gică. Leonard, Vlăduț și Costeluș se hotărăsc să intre în afaceri și să vândă ii, însă planul lor întâmpină tot felul de probleme, pe care cei trei vor încerca să le rezolve în stilul specific, plin de umor.

Peste numai două săptămâni, îndrăgitele personaje ale serialului de comedie Atletico Textila vor avea parte de noi provocări și vor descoperi lucruri la care nu s-ar fi gândit până acum.
Vlăduț ajunge să fie cel mai violent jucător de fotbal din toată liga, Popa Ilie vrea să participe la Vocea României, Adrian e convins că are un contract cu Steaua, iar Pompiliu începe să se amestece tot mai mult în treburile echipei și îi înlocuiește pe titularii obișnuiți cu fotbaliști împrumutați de la prietenii lui.

Comedia și fotbalul fac casă bună în cel de-al treilea sezon Atletico Textila, care poate fi urmărit începând din 22 februarie, de la 21:30, numai la Pro TV!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod