Paul Damixie lansează videoclipul celui mai recent succes al său - "Get Lost"

După ce a fost inclus în playlist-urile MTV Dance UK și Kiss FM UK cu piesa „Time”, DJ-ul și producătorul român, Paul Damixie, se pregătește să dea lovitura cu un nou single -„Get Lost”, al cărui videoclip poate fi urmărit de astăzi pe canalul de YouTube HaHaHa Production.

Piesa a fost deja lansată pe radio și este disponibilă în platformele digitale, reușind într-un timp foarte scurt să obțină performanțe excepționale. Este in heavy rotation pe radiourile din România și a intrat în top 10 cele mai difuzate piese.
„Get Lost" este, de asemenea, în top 10 cele mai căutate piese pe Shazam Romania și a devenit virală printre utilizatorii platformei Spotify în Statele Unite.

„Îmi place piesa foarte tare și mă bucur că într-un timp atât de scurt are un succes neașteptat de mare. Faptul că a intrat în top 10 pe Shazam și este virală pe Spotify, înseamnă că am ajuns exact acolo unde trebuie cu ea, la oameni. Abia aștept să vedeți și clipul, care este dinamic, colorat și <<true>>”, a spus Paul Damixie despre cel mai recent succes al său - „Get Lost”.

Videoclipul piesei, filmat integral în Mexic, se derulează ca un film de acțiune, cu puternice accente parodice, având la bază povestea jefuirii unei bănci.
Ineditul poveștii este dat de personajele centrale ale clipului, care poartă măștile a două figuri foarte cunoscute, dar și foarte controversate, și de finalul neașteptat.

Paul Damixie este producător, remixer şi DJ, cu un feeling extraordinar pentru remix-uri. Paul a fost și DJ-ul unuia dintre cele mai de succes proiecte din Romania - Radio Killer, care a reușit să cucerească industria muzicală locală și internațională cu hit-uri precum „Voila” , „Be free” sau „Lonely Heart”.  Este totodată cel care a transformat hit-ul lui Adele, „Hello”, într-un adevărat imn house, ce a devenit cunoscut în întreaga lume.
Anul trecut, Paul Damixie a primit premiul pentru cel mai ascultat remix în 2015 în Statele Unite ale Americii – iHeart Radio 2016 (Remix of the Year). Premiul i-a fost înmânat chiar de Steve Angello, fost membru Swedish House Mafia și unul dintre cei mai importanți DJ din lume, în Miami, în cadrul “2016 Remix Awards”. „Get Lost" este o coproducție HaHaHa Production - Cat Music.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod