Paul Damixie face show la festivalul Los 40 PlayaPop din Spania

Paul Damixie, dj-ul roman premiat in SUA pentru remixul „Hello” al artistei Adele, va face show cu piesa „Get lost” la cea de-a 20-a editie a evenimentului Los 40 PlayaPop, care va avea loc pe 20 iulie, in Spania. Paul Damixie va mixa live, in premiera, piesa care s-a bucurat de un real succes si in cadrul Global Show, o emisiune muzicala difuzata in 12 tari, printre care Columbia, Mexic, Chile, Argentina, Republica Dominicana si Paraguay.

Printre artistii care vor urca pe scena Playa Pop se numara Effecto Pasillo, Carlos Baute, Piso 21, Blas Canto, Carlos Marco, David Lafuente, Dasoul, Ana Mena, Manel Navarro, Rasel, Xantos, Romy Low& Henri Mendez, Jose De Rico, Brisa Fenoy, Ender.

"Get lost”, o coproductie HaHaHa Production - Cat Music, a facut deja inconjurul lumii pe platformele digitale de muzica, a fost pe locul al doilea in cautarile de pe Shazam Romania si Rusia si s-a viralizat pe Spotify in Statele Unite ale Americii, iar pe posturile de radio din Romania a intrat in Top 10 cu cele mai multe difuzari. Cu un videoclip filmat integral in Mexic, piesa semnata de Paul Damixie are deja peste un million de vizualizari pe YouTube.

Paul Damixie este producător, remixer şi DJ, cu un feeling extraordinar pentru remix-uri.

El este cel care a transformat hit-ul lui Adele, „Hello” - într-un adevărat imn house, ce a devenit cunoscut în întreaga lume. Acesta i-a adus premiul iHeart Radio 2016 (Remix of the Year) pentru cel mai ascultat remix în 2015, în Statele Unite ale Americii. Premiul i-a fost inmanat chiar de Steve Angello, fost membru Swedish House Mafia si unul dintre cei mai importanti DJ din lume.

Paul a facut parte din unul dintre cele mai de succes proiecte din Romania - Radio Killer, care a reusit sa cucereasca industria muzicala locala si internationala cu hit-uri precum „Voila”, „Be free” sau „Lonely Heart”.



 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod