Paşte atipic pentru actorul Gabriel Fătu

Când nu joacă teatru pe scenă sau când nu manageriază Universitatea Populară "Ioan I. Dalles", Gabriel Fătu este un tătic dedicat şi un soţ iubitor care adoră să-şi resfețe familia. De Paşte, actorul a surprins-o pe Georgiana, soția sa, cu o mini vacanță la mare pe nepusă masă.

Cum vremea a fost foarte bună şi zile libere suficiente, Gabriel Fătu a rezervat în Joia Mare un sejur pe litoral la un hotel de fițe, iar vineri dimineața şi-a anunțat soția ca într-o oră să fie gata de plecare.
"Soției mele îi place să călătorească, iar mie să-i fac plăcerile şi să-i stârnescă zâmbete. Mai greu cu bagajul însă, întrucât fiica mea, Ingrid, are nevoie de un bagaj consistent, plin cu jucării." a mărturisit Gabriel Fătu.

Încărcați cu jumătate de maşină plină de pluşuri şi alte jucării, Gabriel şi familia au ajuns la mare unde au petrecut un Paşte atipic. Tradiţionala masă pascală a fost mai degrabă cu specific mediteranean decât tradițional, actorul renunțând la miel în favoarea peştelui la grătar asezonat cu legume coapte şi salată proaspătă.

Deşi a fost prima vizită a micuței Ingrid la mare, cei doi soți au avut timp şi pentru ei.
Romantic incurabil din fire, actorul şi-a răsfățat soția cu plimbări nocturne pe plajă ținându-se de mână ca doi îndrăgostiți, cu cine romantice la lumina lumânărilor şi tratamente spa în cuplu. "Am sărbătorit atipic anul acesta, ce-i drept, însă mi-a plăcut atât de tare încât cred că va deveni tradiție", a declarat Gabriel Fătu.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod