Nicki Minaj, supranumită Regina hip-hop, va deschide gala E! People's Choice Awards, pe 12 noiembrie, de la 4:00

Superstarul Nicki Minaj va deschide gala E! People’s Choice Awards, premii ce omagiază industria filmului, muzicii, televiziunii și cultura pop, cu piese de pe cel mai recent album al său, Queen.

Minaj se bucură anul acesta de două nominalizări “Female Artist of 2018” și “Album of 2018”. Transmisiunea inaugurală la E! este programată pe 12 noiembrie de la ora 4:00, în direct din Barker Hanger din Santa Monica.

Gala E! People’s Choice Awards este difuzată în direct la E! în peste 161 de țări.  Emisiunea E! Live from the Red Carpet:  The E! People’s Choice Awards, este programată pe 12 noiembrie de la ora 2:00.  Atât  E! People’s Choice Awards, cât și E! Live from the Red Carpet:  The E! People’s Choice Awards sunt prezente live pe aplicația E! și pe Eonline.

Cunoscută ca și “regina hip hopului”, Nicki Minaj a lansat în august al patrulea album cu titlul Queen, premiat cu discul de platină. Albumul vine după patru ani de așteptare și include hiturile “Barbie Dreams” și “Chun-Li”.

Gala E! People’s Choice Awards este produsă de Wilshire Studios și Den of Thieves cu Jesse Ignjatovic și Evan Prager în rolul de producători executivi.

Urmărește și pe social media atât Live from the Red Carpet cât și spectacolul de decernare a premiilor pentru a vedea primul cele mai noi gifuri, meme-uri și momente speciale în timp real.

E! Entertainment:
Facebook: https://www.facebook.com/eentertainment/
Twitter: @e_entertainment
Instagram: @eentertainment
Snapchat: @eentertainment

E! People’s Choice Awards
Facebook: https://www.facebook.com/peopleschoice/
Twitter: @peopleschoice
Instagram: @peopleschoice
Snapchat: @peopleschoice

În România E! se găsește în oferta următorilor furnizori de televiziune: DIGI (RCS-RDS), Telekom România, UPC România, NextGen, Orange, Ines.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod