Neînfricații intră în aventura Fort Boyard

Duminica aceasta, de la 20:30, Neînfricații Elena Lasconi, Andreea Antonescu, Mihai Rait, Mircea Zara și Ciprian Șchiopu vor pătrunde în Fort Boyard, alături de Octavian Strunilă și Paul Ipate, pentru a lua parte la aventura vieții lor.
Plini de energie și entuziasm, cei cinci vor da dovadă de mult curaj și spirit de echipă! Cele 12 probe de foc, pregătite de bătrânul Fouras, le vor pune la încercare abiliățile și determinarea, dar le va testa și gradul de anduranță în fața fobiilor.
Legendarul personaj din Fort Boyard, Chef Sadique, bucătarul fără milă, va avea în această ediție primii clienți ai restaurantului său plin de delicatese mișcătoare, putrezite sau mirositoare, ce vor pune la grea încercare papilele gustative ale concurentilor.
Actorul Alexandru Unguru este cel care dă viață acestui personaj: A fost o experiență extrem de specială care m-a pus în situația de a căuta plăcerea în a tortura culinar oameni nevinovați. În plus lucrând la Fort Boyard alături de profesioniști desăvârșiți cu 28 de ani de experiență, a fost o plăcere să creez un personaj care mi-a devenit subit drag. Probabil era undeva prin sufletul meu o plăcere în a manipula șerpi, tarantule, gândaci sau pești aflați pe punctul de a exploda.
Cei cinci concurenți vor avea de trecut prin mari emoții și vor avea de înfruntat șerpi, șobolani, lighioane, înălțimea, dar și ghicitorile bătrânului Fouras.
Elena Lasconi se va lupta pentru a-și menține echilibru într-o cursă infernală. Mircea Zara se va târâ pe sub podele pline de șerpi. Andreea Antonescu va demonstra că poate face orice își propune. Mihai Rait va încerca să își învingă teama de înălțime, iar Ciprian Schiopul va demonstra că timpul este de partea lui.
Cum se vor descurca cei cinci, prin ce probe vor trece și cum le vor face față, ce delicatesă pregătește Chef Sadique, dar și câți bani vor strânge, rămâne de văzut în această duminică, de la 20:30, numai la PRO TV.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod