Nana vrea preparate românești și prosoape negre la DISKOteka Festival

Se știe că Nana este un fan al diferitelor culturi și atunci când este în concerte profită de ocazie pentru a cunoaște îndeaproape orașele în care cantă. De aceea, organizatorii DISKOteka Festival au pregătit pentru el un țur al orașului cu un ghid specializat, dar și o vizită la un restaurant specific românesc și o sesiune de shopping de suveniruri specifice tării noastre.
 
Printre cerințele cunoscutului rapper se număra și 25 de prosoape negre în backstage, sucuri naturale și apă minerală la discreție pentru el și staff-ul sau.

Nana, No Mercy, Haddaway, Boney M, Ace of Base, CC Catch, East 17 și Alphaville sunt doar câteva dintre numele sonore ale anilor `80-`90 care vor urca timp de 3 zile pe cele 5 scene din cadrul celui mai mare festival de muzică disco din Europa, la finalul lunii mai în Timișoara.  

„Ceea ce rar se vede este toată munca din spatele unui eveniment de o asemenea anvergură. Pentru ca publicul să aibă parte de o experiență inedită timp de trei zile, se lucrează la pregătire cu aproximativ un an înainte, iar în spatele unui show de succes sunt lucruri pe care mulți nici nu și le imaginează, începând de la sincronizarea programului artiștilor și până la mici detalii pe care nici nu vi le puteți inchipui”, mărturisesc organizatorii.

Evenimentul promite a fi unul de neuitat pentru nostalgicii muzicii retro. Peste  25.357 abonamente deja vândute, scene impresionante aduse de peste ocean, flash moburi și momente speciale, dar și artiști de excepție ce au încântat generații întregi de tineri, acestea sunt doar câteva dintre surprizele pregătite fanilor de gen. Cu pregătirile pentru Festival intrate în linie dreaptă, echipa DISKOteka lucrează de zor pentru a asigura o organizare impecabilă pe parcursul celor trei zile de distracție promise publicului. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod