Nadir face dezvaluiri in premiera despre copilarie!

In cadrul singurei  emisiuni de fashion si lifestyle pentru copii din România - ''Fashion Kids'', cele mai in voga vedete vorbesc deschis despre copilaria, pasiunile si dorintele lor. Dupa Antonia si Alex Velea, Claudia Neghina, Alina Eremia, Iulia Albu, Andreea Balan, Smiley, Delia, Andreea Banica, a venit randul artistului Nadir, sa vorbeasca despre copilaria si visurile sale.  Adela Diaconu, producător si Bianca Drăghiciu, prezentatoare sunt echipa care au reusit sa faca cunoscuta o emisiune pentru cei mici, dupa mult timp in Romania, show-urile pentru copiii fiind aproape invizibile in tara noastra.

Nadir a facut dezvaluiri in premiera despre copilaria, pasiunile si dorintele sale in cadrul emisiunii ''Fashion Kids'' de la Nova Tv.  La doar 10 ani si-a descoperit dragostea si chemarea pentru muzica.
Asta pentru ca tatal sau canta, sora l-a incurajat, toata familia practice, a pus umarul la reusita lui. Michael Jackson este artistul care i-a marcat copilaria. Toata ziua o aloca muzicii, chiar si in timpul liber prefera sa asculte diverse stiluri muzicale. Totusi are o mare pasiune, si anume sporturile extreme, mai exact sa sara cu parasuta.

Se autodefineste ca o fire extrem de sensibila, traieste in prezent si nu ii place sa isi faca planuri de viitor. Matematica a fost materia preferata din scoala, mancarea libaneza o adora, ca si joc preferat cand era mic - snake, sarpele.
A jucat fotbal de performanta, de aceea, acesta este sportul ce ii place si inca, il mai practica. Bianca a aflat chiar si ce desene animate i-au placut lui Nadir cand era mic: Tom & Jerry, iar orasul in care s-ar muta este Londra. Urmariti in continuare emisiunea ''Fashion Kids'' pentru a afla cum si-au petrecut vedetele copilaria, ce pasiuni ascunse au, dar si ultimele noutati din viata profesionala si personala.

Prezentatoarea emisiunii, Bianca Drăghiciu este o fetiță frumoasă și talentată, care a câştigat titlul de “Super Model of the World” dar şi premiul special al juriului la concursul Little Miss World Universe 2016″, desfăşurat în Bodrum, Turcia.
Bianca este dezinvoltă, spontană, adoră ceea ce face și acest lucru se vede pe micul ecran, avand mare succes la public. Emisiunea a fost premiată la mai multe gale de televiziune din România, pentru cea mai bună emisiune de fashion și lifestyle pentru copii. ”Fashion Kids”, lansată de Nova TV , este produsă de Adela Diaconu, cunoscut producător de emisiuni fashion/lifestyle din România.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod