Ce culori se poartă în toamna anului 2016: previziuni de la Institutul Pantone

Roșul Aurora și albastrul Riverside se numără printre nuanțele vedetă ale sezonului următor. Află ce culori se poartă în toamna anului 2016
Pantone este o companie recunoscută în întreaga lume pentru sistemul său brevetat de clasificare a culorilor, folosit într-o gamă largă de industrii, în special cele în care determinarea corectă a nuanțelor este esențială, așa cum sunt printarea sau moda. În fiecare an, Pantone desemnează o culoare a anului, votată de către membrii consiliului său. Anul 2016 a făcut o excepția și a primit două culori emblematice: roz quartz și albastru serenity.
Având o legătură atât de strânsă cu lumea modei, Pantone lansează în fiecare an o listă cu cele mai importante culori în tendință pentru fiecare sezon. Iată care sunt nuanțele propuse de Pantone pentru toamna 2016, potrivit fashionisers.com:

Roșu Aurora

Roșul se menține în tendințe în această toamnă prin intermediul acestei nuanțe cu tonuri subtile de oranj. Roșul aurora este perfect pentru o rochie sexy de seară, dar și pentru un ruj absolut fenomenal!
Ro?u Aurora

Taupe cald

O culoare aproape nude, aflată în tendințe de multă vreme și adusă în prim-plan de starleta Kim Kardashian, care o poartă destul de des. O jachetă sau un palton de toamnă în această nuanță te vor pune cu siguranță în valoare.
Este o culoare perfectă și pentru o manichiură modernă, inedită.

Verde pășune
Pentru că toamna îmbracă natura în nuanțe de galben și arămiu, poți ieși în evidență cu această culoare minunată, de un verde intens, ce amintește perfect de pășunile acoperite cu iarbă.Verde p??une


Roz Cedru pudrat
În anul în care una dintre culorile emblematice este un roz, nici toamna nu putea trece fără ca o nuanță a acestei culori să lipsească din tendințe.
Este vorba despre Dusty Cedar, care amintește perfect de culoarea lemnului de cedru.
Roz Cedru pudrat

Argilă arsă
O culoare caldă, inspirată de nuanța roșcată a vaselor din lut.
Această culoare reprezintă perfect toamna și o regăsești pretutindeni în natură în acest sezon.Argil? ars?
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod