Mellina lanseaza Pacatuiesc cu tine

Mellina revine cu o noua piesa, “Pacatuiesc cu tine”, ce iti va condimenta vara. Single-ul este insotit de un videoclip hot in care artista apare in mai multe ipostaze pline de senzualitate, alaturi de un barbat sexy si plin de tatuaje. Piesa este produsa de baietii de la DOMG, iar versurile sunt scrise de catre Mellina.
Clipul, in regia lui Daniel Libeg, o surpinde pe artista in diferite ipostaze senzuale alaturi de cunoscutul manechin Razvan Cretu. Pe lângă scenele în care apar îmbrăţişaţi, ei sunt şi protagoniştii unor cadre extrem de sexy, în care Mellina "pacatuieste" cu barbatul din clip.

"Daca pana acum mi-am obisnuit publicul cu piese ceva mai triste , de data asta vor avea o surpriza. “Pacatuiesc cu tine” reprezinta una dintre starile mele. In ea cant despre acel moment in care stii ca nu e bine sa fi impreuna cu o anumita persoana dar totusi e greu sa stai de parte de ea.
Piesa este scrisa si produsa de Domg, iar pe aceasta cale le multumesc, iar versurile imi apartin. Vreau sa multumesc lui Daniel Libeg si intregii echipe care m-au ajutat la clipul piesei", a declarat Mellina.

"Ca de fiecare data, chimia dintre noi si Mellina in studio, aduce numai lucruri bune. Lucram mereu cu spor si drag, iar asta se reflecta si in  piesele pe care le lansam impreuna. De la prima piesa pe care am produs o pentru Mellina, "Poza de album" feat Vescan,  am stiut ca vom face o gasca frunoasa.
Mellina este talentata si ca artist, dar si ca compozitor, aducandu-si mereu aportul in piesele pe care le lucram, ne completam foarte bine in studio. Speram sa va placa ce a iesit", a declarat Dorin Oswin, unul dintre producatorii piesei "Pacatuiesc cu tine".

Pana in prezent, Mellina a lansat hit-ul "Poza de album" feat. Vescan ce a adaunat milioane de vizualizari pe Youtube, si piese de succes precum "Anonim" feat. Karym, "O ultima tigara" feat. Mihai Chitu, etc., care au cucerit publicul din Romania si nu numai.
Pe langa asta, Mellina a scris, compus, orchestrat, produs, piese pentru artisti precum Lora , Alina Eremia, Mira, Mihai Chitu, FatMan Scoop, Catalina Gheorgiu, Mircea Eremia, Karym, Cosy, Amme, Yamira, Maria Simion, Carla Burada.  In paralel, artista se ocupa si de scoala de muzica Tralala School alaturi de “profa vedetelor”, Maria Simion.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod