Meciurile din cadrul UEFA EURO 2016TM – LIVE pe Promenada!

Promenada difuzează în perioada 10 iunie – 10 iulie toate meciurile din cadrul Campionatului European de Fotbal. Ia-ți gașca și hai să vezi cele mai tari goluri pe terasa centrului comercial, unde te așteaptă un Fun Zone dedicat suporterilor adevărați.

Nu am putea începe vara mai bine decât pe terasa Promenada, situată la 14 metri înălţime deasupra Bucureştiului, urmărind cea mai tare competiție de fotbal de pe continent. Naționala României, calificată după 8 ani, joacă în premieră absolută meciul de deschidere cu rivala sa, Franţa, pe 10 iunie, începând cu ora 22:00 (ora României).

Şi ca să deschidem sezonul de vizionare EURO 2016 cum se cuvine,  de la ora 20:00 ne antrenăm vocea împreună cu DELIA, talentata cântăreață care ne va încânta cu cele mai noi hit-uri ale momentului.
Te așteptăm alături de prieteni, în fiecare zi a competiției, pentru a vedea toate meciurile din cadrul UEFA EURO 2016TM.  În luna dedicată sportului rege, Promenada este destinația ideală pentru distracție garantată!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod