Margherita de la Clejani se lansează în cariera solo

La doar câteva zile după ce a apărut cu o nouă direcție în cariera ei solo, un mix al câtorva dintre cele mai îndrăgite melodii de muzică populară românească, Margherita de la Clejani face un nou pas surprinzator prin lansarea piesei “Tu știi ce vreau” – primul single balcanic al artistei ce face parte dintr-un proiect muzical mai amplu, în trendul momentului, la care Margherita lucrează de ceva vreme.
“Tu știi ce vreau” este o surpriză oferită fanilor chiar de Mărțișor, pentru simbolistica zilei.  ”Este o piesă foarte dragă sufletului meu și am ales să o lansez astăzi pentru că Mărțișorul este un simbol al focului și al luminii, al soarelui, un simbol al primăverii care va să vină şi al speranţei. Este un simbol al renaşterii şi dăruit celor dragi le aduce noroc. Așa și cu piesa mea, îmi doresc să le poarte noroc tuturor celor care o ascultă și să le bucure sufletul.” a declarat Margherita.

Videoclipul a fost filmat într-un club de fițe din Timișoara, unde piesa a fost cântată pentru prima oara în cadrul unui concert.
Imaginile redau perfect noul concept al Margheritei care promovează arta și muzica balcanică, dar și atmosfera incendiară cu public real pe ritmul muzicii bogat susținut de suflători și tobe și energia incredibilă care iți face sângele să clocotească.

În noul proiect artista este susținută de părinții ei, binecunoscuții Viorica și Ioniță de la Clejani, și deși va mai urca pe scenă alături de ei, Margherita vrea să se desprindă și să fie cunoscută pentru propriile realizari: „A venit timpul să mă dezvolt ca artist și să-mi urmez propria cariera și îmi doresc un repertoriu complex, diversificat și iubit de public.
Am ales să merg pe acest drum pentru că îmi plac reacțiile oamenilor când cânt, îmi place să le aduc bucurie și zâmbetul pe buze cu muzica populară și balcanică autentică. În plus, cred că e de datoria mea să duc mai departe tradiția familiei mele.” 

E  frumoasă, în plină ascensiune muzicală, cunoaște deja succesul și are alături părinți celebri. Cântă de la 5 ani, iar de la 12 își însoțește părinții pe scenă în show-uri elaborate alături de unul dintre cele mai îndrăgite tarafuri din țară, Taraful de la Clejani. Deși banii nu îi lipsesc și își poate satisface toate capriciile, frumoasa brunetă de la Clejani nu vrea să trăiască doar din succesul părinților, așa că și-a lansat propria carieră muzicală.

De câte ori apare în public atrage privirile ca un magnet, dar vrea mai mult.
Așa că Margherita de la Clejani s-a pus pe treabă, a intrat în studio și în sala de repetiții și a pregătit proiectul ei care cuprinde muzică populară românească și balcanică cu propriul ei taraf. „Va fi un show complet cu ținute vestimentare cu motive populare stilizate create special pentru mine, cu dansatoare și coregafii spectaculoase, cu elemente de decor și recuzită. Va fi o nebunie frumoasă!”  declară Margherita.

Lumea balcanică cu poveștile ei fascinante desprinse din scrierile lui Panait Istrati, filmele lui Emir Kusturica, orchestra lui Goran Bregovic și nu în cele din urmă zestrea artistică a Tarafului din Clejani conferă acestui proiect o culoare unică.
Combinația dintre tradiție și modernitate, specifică Tarafului din Clejani si Margheritei, înseamnă distracție eliberată de orice constrângeri.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod