Madalina Petre (fosta Veverita a lui Maruta) are academie de muzica si este vocal coach

Va amintiti cu siguranta de Madalina Petre, fosta Veverita blonda de la Maruta! Jumatatea blonda a echipei, ne-a povestit ce a facut de Paste si cu cine a petrecut de sarbatori, dar si ce a facut dupa ce a disparut din lumina refectoarelor.

Ca de fiecare Paste sau sarbatoare importanta, am petrecut in familie! Sunt singurele perioade din an in care ne putem vedea cu totii, de aceea este deja traditie ca tot ce tine de Paste sa fie la bunicii nostri la Snagov! Masa in familie este cea mai frumoasa de sarbatori, iar ca si cadouri de Paste prefer sa le ofer in functie de nevoile fiecaruia! Ii intreb ce isi doresc sau de ce anume au nevoie fiecare, ca sa fiu mai practica si utila!”, marturiseste Madalina.

In mod expres ii plac drobul, sarmalele, salata de boeuf si pasca, dar “M-am rezumat in a manca putin din toate altfel ar fi “macel” in sifonier dupa fiecare sarbatoare”, mai spune ea.

De gatit, gateste insa prefera sa faca cele mai usoare preparate, lasand mancarea mai sofisticata pe seama mamei sale. "Obisnuiesc sa gatesc in general, dar mancaruri mai usor de preparat si care nu necesita foarte mult timp de stat in bucatarie! In schimb ajut la tot ce se poate: la mama in bucatarie de Craciun, daca am de tocat cate ceva, de preparat vreo crema etc! Eu sunt mai degraba “ajutor de chef” decat “chef”! Post nu tin deoarece credinta cred ca o poti pastra si altfel! Sunt credincioasa, merg la biserica de sarbatori dar Post nu am tinut! De Iepuras am avut tot ce mi-am dorit: o familie sanatoasa si fericita; copiii de la academie care sunt geniali, prietenii care ma inconjoara si ma sustin in tot ce fac! Pot fi fericita cu si din lucruri marunte!", a mai adaugat Madalina.

De cand nu mai lucreaza in televiziune, Madalina Petre si-a deschis o scoala de muzica, La La Music Academy, acolo unde este si vocal coach si are “pe mana” multi copii talentati si iubitori de muzica.

"Am vrut sa aduc in prim plan pasiunea si daruirea de a invata si perfectiona si alti oameni talentati,  pe langa faptul ca inca fac si interpretez muzica! Am castigat un punct in plus: in afara de a fi artist, sunt si vocal coach! Acest lucru a necesitat timp si perfectionare din partea mea! Invat constant pentru a evolua pe toate planurile! Proiectul LaLà Music Academy nu l-am creat singura, ci alaturi de doi prieteni extraordinari, care au avut incredere in ideea mea si au sustinut-o de la inceput! Academia functioneaza de aproape un an, detine cursuri muzicale de toate genurile (canto, pian, instrumente de percutie, vioara), avem cursuri de teatru, improvizatie teatrala, dezvoltare personala si de asemenea detinem si un studio profesional de inregistrari! Echipa de profesori este una tanara si pusa pe treaba! Detinem peste 50 de elevi si da la cursurile noastre vin si copii ai unor persoane publice cunoscute! Va invitam sa ii vedeti si sa ii descoperiti pe canalul nostru de YouTube unde am dat start vlogging-ului cu primul episod!”, declara incantata Madalina.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod