Luni seară, Mihai Petre a dat prima sa notă de 10 în competiția Uite cine dansează!

Semifinala Uite cine dansează! a adus strălucire, culoare, energie, momente emoționante și mult umor! Jurații au devenit regizori pentru cele patru perechi rămase în competiție și împreună au creat coregrafii care au smuls ropote de aplauze.
A fost un spectacol extraordinar, concurenții s-au bucurat de fiecare dans prezentat și au pus foarte multă pasiune, însă la final Sandu Lungu și Raluca Netca au fost eliminată. Tot aseară, Mihai Petre a dat primul său 10 din competiție pentru dansul prezentat de Gigi Căciuleanu împreună cu Marius și Olesea. Alex Velea și Ecaterina Dosan, Liviu Teodorescu și Marica Derdene și Marius Manole și Olesea Nespeac sunt cele trei perechi care se pregătesc pentru marea finală.

Sandu Lungu, luptător MMA, și partenera lui din competiție, grațioasa Raluca Netca, au fost eliminați luni seară în urma notelor primite din partea juraților și a voturilor telespectatorilor. Cei doi au prezentat în semifinală un tango plin de pasiune și tandrețe, împreună cu regizorul lor, maestrul Florin Călinescu. Momentul prezentat de ei l-au făcut pe Mihai Petre să spună: ”Fiind tango și Călinescu, mă așteptam la mai multă tăvăleală, dar a fost totul elegant,  un preludiu. Modul în care Florin a dansat cu Raluca, cum a îmrățișat-o, l-a ambiționat pe Sandu, care a dansat mult mai bine decât a făcut-o până acum.
Sunt bucuros de combinația asta plină de maturitate.”.

Pentru al doilea dans din semifinală, Sandu și Raluca au intrat în pielea unor super eroi supraponderali și au creat un moment plin de umor. ”N-aș vrea să trec de acest moment fără să o felicit pe Raluca pentru creativitate. E o specialistă în ale dansului, însă să faci coregrafii adaptate partenerului, partenerilor... ești minunată! Iar lui Sandu îi stă perfect în acest rol de Superman!”, le-a spus Andreea Marin. Din păcate, Sandu și Raluca au fost eliminați luni seară din competiție.

Alex Velea și Ecaterina Dosan au deschis seara în pași de passo doble, sub atenta îndrumare a expertului în dans, Mihai Petre. Cu pași energici, pasiune și prize spectaculoase, cei trei au creat un moment fascinant, care a cucerit iremediabil publicul, iar la final Andreea Marin a spus: ”În seara aceasta, Alex, Mihai Petre ți-a furat frumusețea de alături. Pentru Mihai nota e 10, să vedem mai departe.”.Pentru cel de-al doilea dans din semifinală, Alex și Ecaterina au reinterpretat Lacul lebedelor. Ei au realizat o parodie plină de expresivitate și foarte mult umor, Alex devenind o lebădă neagră extrem de grațioasă.
”E caraghios, nostim, bine dansat, fetele minunate, iar el e mai mult decât un lebădoi.”, a spus Gigi Căciuleanu.

Liviu Teodorescu și Marica Derdene au lucrat o săptămână cu Andreea Marin și împreună au pregătit o coregrafie de vals plină de emoție și pasiune, inspirată din viața Andreei. Jurata a fost zâna lor bună, iar cei trei au reușit să creeze un dans frumos, s-au sincronizat, au transmis sensibilitate, bucurie și dragoste. ”Mă bucur că și echipa asta e perfectă! Arătați ca făcuți unii pentru ceilalți, zâna nu are cum să danseze decât vals, o femeie atât de pură, elegantă, nu poate dansa decât vals sublim, coboară din cer. Pe voi sunt puțin supărat, era să stricați zâna la antrenament! Liviu, când ți se arată o zână, trebuie să o ții bine! Este cu siguranță cel mai elegant moment al serii, doar nu-l făceam eu cu Velea!”, a spus Mihai Petre.

Al doilea moment pregătit de Liviu și Marica a adus ropote de aplauze și hohote de râs. Cei doi au reinterpretat videoclipul melodiei Chandelier, au realizat o parodie de zile mari, iar Cabral a intrat în ”jocul lor” și i-a ajutat din postura de ”cântăreț”.
Jurații s-au amuzat copios, iar Andreea a spus: ”Îmi plac, îmi plac. Sunt preferații fetiței mele și nu îmi permit să zic nimic. I-am văzut depunând efort și punând mult suflet. Aceste dansuri sunt făcute să ne aducă zâmbetul pe buze.”.

Marius Manole și Olesea Nespeac au obținut aseară primul 10 acordat până acum de Mihai Petre! Cei doi concurenți l-au avut regizor pe maestrul Gigi Căciuleanu și împreună au realizat o coregrafie de jazz cu trăiri intense, mișcări perfecte și foarte multă iubire. Dansul lor a adus frumusețe, emoție și prize fascinante. Pentru descrierea momentului pregătit de ei, Gigi a inventat cuvântul traboste, venit din ”hai la treabă”, însă cu dragoste. ”Situația este mult prea desprinsă de materialitatea dansurilor arbitrate de Mihai. E din altă ligă și din altă categorie. Important este, pentru ce am văzut eu aici, că meșterul Manole a prins acest tren din Run away. În rest, abia aștept să ajung la 70 de ani să dansez și eu cu Gigi. Jos Căciuleanu!”, a spus Florin.

Chiar dacă sunt tineri și frumoși, Olesea și Marius au devenit luni seară doi bătrânei simpatici, dar plini de energie.
Ei au creat o parodie a videoclipului piesei Wannabe, au adus un moment plin de culoare și energie și au electrizat publicul cu mișcările lor. ”Un fel de passo doble al meu, în varianta Spice girls. Mi-a plăcut cum ai articulat șpagatul ăla, așa, fin. Asta m-a făcut să adaug un punct. Mi-a plăcut că te-ai pregătit, m-am distrat, asta e important.”, a spus Mihai Petre. Cele trei perechi rămase în competiția Uite cine dansează! se pregătesc de marea finală, care va avea loc lunea viitoare, de la 20:30. Concurenții vor prezenta luni câte trei stiluri muzicale și nu vor mai primi note din partea juraților. Doar voturile publicului vor conta în marea finală și vor desemna marele câștigător.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod