Luni au loc primele două eliminări la Uite cine dansează!

Luni vom simți fiorii competiției Uite cine dansează! mult mai intens, vom urmări un show senzațional și ne vom bucura de o seară magnifică, în care ritmurile de disco, salsa, slowfox, quickstep sau paso doble vor face scena să vibreze și vor aduce foarte multă culoare, frumusețe, energie, forță și senzualitate.
Concurenții au repetat săptămâna aceasta, în medie, câte șapte ore pe zi, au studiat în detaliu fiecare coregrafie și sunt pregătiți să intre pe ring luni, 13 martie, de la 20:30, să demonstreze că au dansul în sânge și să facă un spectacol de zile mari!

A doua ediție a show-ului aduce primele două eliminări din competiție! 12 perechi, formate din celebrități și dansatori profesioniști, au început antrenamentele, au învățat mișcări noi de dans în fiecare zi și au prezentat coregrafii spectaculoase, însă în urma notelor juraților din prima ediție și voturilor publicului, două dintre ele vor părăsi show-ul.

Prezentatorii, Mihaela Rădulescu și Cabral, sunt gata pentru o nouă ediție incendiară și promit foarte mult umor, iar jurații, Gigi Căciuleanu, Andreea Marin, Florin Călinescu și Mihai Petre, își doresc să vadă dansuri impresionante, pasiune și foarte multă atitudine pe ring, luni, de la 20:30, la Uite cine dansează!.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod