Luni aflăm cum s-au schimbat concurenții în competiția Uite cine dansează!

A opta ediție a show-ului Uite cine dansează! va pune concurenții în fața unor probe care îi vor solicita atât fizic, cât și emoțional.
Dacă vor face față tensiunii și faptului că sunt nevoiți să repete și să se antreneze de trei ori mai mult decât până acum, vom vedea luni, de la 20:30, în cea mai complicată și spectaculoasă ediție a emisiunii.

Efortul și antrenamentele extrem de solicitante încep să-și pună amprenta asupra vedetelor, care devin din ce în ce mai sensibile și încep să vorbească despre evoluția lor în competiție, dacă au rivali printre concurenți și cum se descurcă în fiecare zi departe de familie.

Sandu Lungu va vorbi luni despre tristețe și fericire.
Vom afla de la uriașul luptător de MMA ce îl întristează și îl emoționează, unde consideră că se află în momentul acesta în materie de dans, dacă și cât a evoluat și cu ce alt concurent din competiție s-ar putea compara și de ce.

Pentru Alex Velea a fost o săptămână grea, fără Antonia aproape de el la repetiții. Luni vom afla ce părere are Alex despre plecarea Antoniei, cum a evoluat el de la începutul competiției până acum și ce își dorește să obțină la Uite cine dansează!.

Marius Manole va povesti luni despre părerea colegilor săi din teatru atunci când au aflat că va participa la o competiție de dans și ce spun acum aceștia, ce lucruri noi a descoperit la el în show și va vorbi despre experiența lui coregrafică.

La începutul show-ului, sorții nu păreau să fie de partea lui Liviu Teodorescu.
Cântărețul obosea imediat, iar coregrafa lui îi reproșa întotdeauna câte ceva. Luni aflăm cum s-a disciplinat Liviu pe parcurs și cum a evoluat relația sa cu Marica. Tot atunci, artistul va dezvălui ce a aflat nou despre el cu ocazia acestei provocări.

Pentru Anca Sînă Serea este o perioadă grea, deoarece trebuie să stea departe de familie, de cei cinci copii ai săi, dar și de Adi Sînă. Însă frumoasa mămică știe că se poate baza în fiecare moment pe soțul său. Dacă Anca dansează din zori și până seara târziu, Adi se ocupă de casă și are grijă de cei mici, dar vine și la repetiții, să fie alături de Anca și să o susțină.

Luni, de la 20:30, telepectatorii vor urmări o ediție incredibilă Uite cine dansează!, vor afla lucruri neștiute despre concurenți și se vor bucura de un maraton de dans, plin de strălucire, intrigă, emoție și energie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod