Andreea Marin vine duminică la Ce se întâmplă, doctore?

După sărbătoarea Paștelui, care este vestită pentru excesele alimentare pe care le facem, Oana Cuzino și echipa emisiunii Ce se întâmplă, doctore? au pregătit o ediție specială, în care ne vor oferi tuturor sfaturi utile pentru a trece mai ușor peste această perioadă.
Duminica aceasta, de la ora 10:00, vom vedea câteva propuneri de meniuri simple, cum ar fi friptura cu garnitură de cartofi și un desert cremos. Păstrând gramajul ingredientelor, acest tip de meniu poate deveni mult mai ușor de digerat și mult mai sănătos.

Tot duminică, aflăm și informații prețioase despre detoxifiere și aflăm ce se întâmplă la nivelul celulei hepatice, unde are loc întregul proces al curățeniei din organism, dar și de ce sunt atât de nocive odorizantele de cameră sau cele auto.

Andreea Marin, jurata show-ului Uite cine dansează!, va fi invitata Oanei Cuzino duminica aceasta și va povesti despre schimbările prin care trece în această perioadă.
Andreea Marin duce o viață foarte activă și, pe lângă proiectele pe care le desfășoară, alege să aibă un stil de viață sănătos, din care sportul este nelipsit.

Ce se întâmplă, doctore? este emisiunea în care Oana Cuzino aduce în prim-plan subiecte legate de sănătate și ne dă răspunsuri complete și avizate pentru un stil de viață armonios.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod