Apropo TV continuă aventura în fascinantul univers al știrilor false, duminică, de la 13:05!

Duminica aceasta, de la ora 13:05, în Apropo TV, Andi Moisescu, împreună cu invitații rubricii România care este, Lucian Mândruță, Costel și Bogdan Naumovici, va continua aventura în fascinantul univers al știrilor false autohtone: de la portocalele injectate cu sânge, la starea de sănătate a unui cunoscut om de afaceri și până la cochetăriile separaționiste ale lui George Soroș.
După multe jucării Made in China, avem nevoie și noi de ceva Made in Japan. Așa că, în rubrica Joyride vom afla istoria Kendama, unul dintre cele mai populare jocuri din Țara Soarelui Răsare.

Emisiunea va continua cu Bucătarium, rubrică în care duminica aceasta, chef Joseph Hadad va pregăti în exclusivitate o rețetă din Nordul Africii. În Next Gen, ne vom opri undeva la granița dintre hip-hop, artist vizual și hipster și îl vom cunoaște pe Tony Baboon, iar în cadrul rubricii Pubfather, Andi Moisescu, Codin Caradimu și Cosmin Natanticu vor comenta pe marginea unor spoturi publicitare cu, pentru și despre mâncarea de tip fast food.

Duminica, de la ora 13:05, sau în reluare după miezul nopții, românii sunt invitați să urmărească cel de-al 25-lea sezon Apropo TV.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod