Luminita Nicolescu- Adevarul despre experienta in jungla in 155 pagini!

Vedete, ziaristi si ”eleve” de la sala de gimnastica a Luminitei Nicolescu s-au adunat la bistro Ritual sa marcheze lansarea cartii ”Buna dimineata jungla! Good bye Africa!”. In 155 de pagini, Profa a povestit de-a fir a par cum ea si ceilalti 11 participanti la emisiunea experiment cu format international ”I am a Celebrity, get me out of here” au trecut prin teste cu mult mai grele decat ce s-a vazut pe micul ecran.

Elena Merisoreanu, Dorian Popa, Mihai Traistariu si Gabi Jugaru, prezenti la eveniment, au confirmat intocmai spusele ei. ”A fost o experienta pe care nu avem cum sa o uitam vreodata”, a spus Luminita Nicolescu, ”care ne-a intins tuturor nervii si resursele la maxim, dar care ne-a si unit intr-un mod incredibil.

Desi au fost multe teste menite sa ne dezbine si sa ne invrajbeasca, am reusit sa descoperim modalitatea de a ne ajuta si completa”.

Cand am ajuns acolo, am crezut ca nu voi rezista nici o zi” a marturisit Elena Merisoreanu. ”Desi am fost asigurata ca voi primi medicamente, nu am avut nici o pastila din cele necesare bunei functionari a tiroidei. Apoi conditiile erau mai rele ca in armata. Trebuia sa treci peste stanci, sa dormi intr-un copac, sa rezisti in umezeala si frig fara schimburi, fara mancare, cu apa cel putin ciudata. La mers, Jugaru ma impingea, Dorian ma tragea. Tot Jugaru era cel care gatea din orice ceva comestibil si impartea cumva la 12. Luminita si Dorian faceau probe pentru noi toti.

Doar asa, cu ajutor, am rezistat 14 zile...

”Am fost peste 150 de candidati la casting si, dupa mai multe teste, am ramas noi cei 12”, a spus Mihai Traistariu. "Ne-au intrebat ce frici si fobii avem, i-ar eu chiar am crezut ca ne vor proteja. De unde? Exact ce spusesem ca ma innebuneste aia mi-au facut. Mi-au pus paianjeni peste tot, mi-au dat probe doar in apa desi chiar nu suport apa, mi-au pregatit tot felul de scarbosenii si in plus ne-au lasat fara zahar complet. Eu citisem ca dupa 4 zile fara zahar, creierul o ia razna. Am inceput sa mananc si coji de cartofi si de ceapa, doar sa nu imi scada glicemia. Ma gandeam la un moment dat ca e un experiment sadic menit sa vada dupa cat timp ne mancam intre noi..

Cred ca fiecare dintre noi si-a ascuns ceva, desi nu a fost permis sa aducem nimic personal..” A marturisit Gabi Jugaru.

Eu mi-am ascuns doua pachete de tigari...in dos. Si sa vezi ce am mai postit noi tigarile alea ca pe trufandale..In rest am invatat sa mestecam orice lent si meticulos, chiar si o pruna impartita la 12 persoane. Sau o cana de orez pe saptamana, pentru toti. Si una de fasole daca eram cuminti... Am inventat acolo mai multe injuraturi decat fondul principal de cuvinte al limbii romane..."

Am descoperit acolo si partea proasta a faptului ca am multe admiratoare”, a spus Dorian Popa. ”Ma votau incontinuu si de fapt mie asta imi aducea si mai multe probe infioratoare. La inceput ma enervam...dar cand nu am mai iesit la probe si am ramas in tabara sa curat galeata de la WC... mi-a fost dor de adrenalina.

M-am bucurat sa pot fi de folos colegilor mei si le-am fost recunoscator pentru tot sprijinul lor”.

Ca sa mai aline suferintele provocate de experienta in Africa, Victor Yila a venit sa cante si sa incante audienta cu melodii tribale, provocand la dans atat pe Profa cat si pe invitatele ei, Luana Ibacka, Valentina Pelinel, Adina Buzatu sau Roxana Gabor-Iliescu, MC-ul evenimentului. Cartea "Buna dimineata jungla, Goodbye Africa!" este disponibila la editura ICAR. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod