Life Care® lansează în premieră noile parfumuri HAPPY by Horia Brenciu

Parfumul. Acel accesoriu ce îți reprezintă personalitatea și te învăluie în plenitudinea sa, aducându-te față în față cu emoțiile, amintirile unor trăiri sau imaginile oamenilor dragi din viața ta. În această primăvară, Life Care lansează în exclusivitate o nouă gamă de parfumuri, #HAPPY  by Horia Brenciu, prin care te invită să îți încânți simţurile într-o simfonie de arome amețitoare, o poveste presărată cu miresme  florale, fructate sau lemnoase, care îți desenează un zâmbet de plăcere pe buze și te învăluie într-o stare de relaxare şi bună dispoziţie.

Recunoscut pentru spiritul său energic, vesel și plin de viață, Horia Brenciu, ambasadorul Life Care®, a reprezentat inspirația pentru cele două parfumuri pentru el și ea, care transmit prin aromele alese starea sa de spirit, pofta de viață și fericire.

Notele fresh din combinația de flori și fructe ce stau la baza gamei de parfumuri #Happy, te vor învălui întreaga zi cu o stare de bună dispoziție și încredere în tine încă de la prima aplicare.

Aromele ingredientelor regăsite în apa de parfum #Happy by Horia Brenciu pentru el emană putere și energie, având ca note de vârf și de bază Bergamota, care conține alfa-pinene și limonene, ce ajută la redarea senzației de bucurie și relaxare.  Lemnul de santal și nucșoară, arome ce se regăsesc  în notele de mijloc și bază, te fac să te simți liniștit, echilibrat, îți îmbunătățesc starea de spirit și reduc stresul.
Această combinație face din apa de parfum #Happy accesoriul perfect pentru bărbatul modern, elegant și seducător.

Apa de parfum #Happy by Horia Brenciu pentru ea conține arome intense și delicate, ce îți ating simțurile și te relaxează. Coacăzele negre din notele de vârf ale parfumului au efect revitalizant.
Esențele de frezie și patchouli ce se regăsesc în notele de mijloc și de bază îți dau o stare de relaxare și bună dispoziție care persistă și îți oferă încredere în tine ca să te simți minunat întreaga zi.

Inspirându-ne din optimismul lui, încrederea în sine și starea de bucurie pe care ne-o transmite cu fiecare apariție, Horia Brenciu a fost alegerea perfecta pentru gama de parfumuri #HAPPY, aceste trasături îmbinându-se perfect cu stările induse de cele două parfumuri.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod