Liviu Teodorescu lanseaza “Unele intrebari”, a doua piesa a proiectului #LiTEMoments

Saptamana trecuta, Liviu Teodorescu, cea mai buna voce masculina din Romania a lansat piesa “Nu e treaba mea”, cea care deschide povestea alcatuita din patru espisoare numita #LiTEMoments.

Unele intrebari” este al doilea moment al povestii si evidentiaza momentul in care temerile si fricile pe care femeia nu a putut sa le lase in urma nu o lasa sa fie fericita in realtia actuala. Ademenita de mirajul unei iubiri, evidentiat in primul moment, “Nu e treaba mea”, femeia alege sa se implice intr-o relatie in care spera ca va gasi ceea ce ii lipsea in cea de dinainte.
Curiozitatea si gelozia exagerata a femeii dauneaza relatiei iar cel de-al treilea moment va dezvalui decizia acesteia de a parasi pentru a nu fi ea cea parasita.


Scrisa si compusa de Liviu, “Unele intrebari” s-a nascut in studioul sau, LiTE Music, acolo unde artistul impreuna cu band-ul s-au ocupat si de productia piesei, inregistrand instrumente reale precum tobe, chitara, bass si pian. Videoclipurile au fost filmate special in acelasi cadru pentru a lega vizual povestea construita din patru episoade si reusesc printr-o simplitate aparte sa trezeasca emotii puternice.

Prima piesa a proiectului #LiTEMoments i-a surprins placut pe fanii artistului care asteptata cu nerabdare deznodamantul povestii.
“Nu e treaba mea” a ajuns in doar o saptamana de la lansare sa stranga sute de mii de vizualizari pe Youtube, iar pagina de Facebook a artistului este plina de mesaje prin care fanii il felicita.

Cele patru piese ale proiectului #LiTEMoments, impreuna cu videoclipurile oficiale vor fi lansate timp de patru saptamani, in fiecare miercuri la aceeasi ora, respectiv 19:00, pe canalul de Youtube al artistului. Artist si compozitor, Liviu Teodorescu a ajuns cunoscut publicului in urma participarii la concursul de talente “Vocea Romaniei”.
De atunci a lansat numeroase hit-uri si are propriul studio muzical, LiTE Music. “Gelos”, “Esti Piesa”, “Tarziu” sunt doar cateva dintre piesele care au strans milioane de vizualizari pe YouTube.

Recordul absolut de vizualizari l-a doborat cu piesa “Fanele” in colaborare cu Dorian Popa si Laura Giurcanu, reusind sa stranga peste 34 de milioane de vizualizari. Ultimul sau single “Obeseie” este una dintre cele mai difuzate piese de pe radiourile de la noi si a stat in tendintele YouTube timp de trei saptamani.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod