Lansarea music-video-ului just A letter în regia Octavian Fînaru

Lansarea music-video-ului primului roman-scrisoare din toate timpurile, "A", va avea loc marţi, 24 Octombrie, ora 19:00, în cadrul Băneasa Shopping City - Grand Cinema and More, Sala Epika. Vizionarea music-video-ului va fi acompaniată de trupa Vunk, melodiile cântate de Cornel Ilie transmiţând mereu un mesaj special publicului, iar în opinia lui Octavian, acestea sunt ca o mărturisire directă a unor sentimente din carte şi music-video transpuse pe înţelesul tuturor.

Evenimentul este produs de ARTAVI Studios, companie canadiană fondată de un român, iar viziunea companiei este să pună România înapoi pe harta culturală a lumii. “A” este începutul acestei misiuni, o scrisoare de dragoste de 200 de pagini publicată integral ca o carte care contribuie la dezvoltarea literaturii universale, aducând o nouă specie în genul epic: romanul-scrisoare.


Music-video-ul just A letter, în regia lui Octavian Fînaru, cel care semnează şi textul scrisorii, este o introspecţie în sufletul expeditorului, prezentându-ne momente din povestea de dragoste pe care el şi le aminteşte în timpul scrierii scrisorii… Acesta va fi prezentat în noiembrie pe ţărâmul Hollywood-ului, în cadrul American Film Market, în Santa Monica, Los Angeles, un festival internaţional de film la care vor participa marii producători şi regizori ai lumii.    


Regizorul şi scenaristul Octavian Fînaru, împreună cu o parte din echipa de producţie a companiei ARTAVI Studios, va fi prezent la Los Angeles, pentru a lansa ediţia internaţională a cărţii - “A”.

Romanul a fost lansat în România în luna iunie 2017, la Hotel Intercontinental, în trei ediţii: standard (tip plic), deluxe (plic din hârtie manuală cu sigiliu cu ceară) şi pergament (o rola de 15 metri care cântăreşte 3 kilograme).   
Echipa pregăteşte atât un turneu naţional, în marile oraşe din România, cât şi unul internaţional, în oraşe precum Berlin, Rotterdam, Paris şi Bruxelles.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod