Kanal D, primul loc pe National, cu editia de aseara a show-ului „Exatlon"

De saptamana viitoare, "Exatlon" va fi difuzat patru zile pe saptamana, de joi pana duminica, de la ora 19:45.
Editia de aseara a reality-ului "Exatlon", cea in care cele doua echipe si-au disputat unul dintre cele mai importante premii saptamanale puse in joc, vila, a adunat in fata micilor ecrane peste un milion de romani din intreaga tara, in fiecare minut al difuzarii, pe parcursul celor peste trei ore si jumatate de emisie.

In intervalul 19:42 – 23:29, Kanal D a fost postul de televiziune cel mai urmarit din toata tara, clansandu-se pe primul loc in topul audientelor, cu "Exatlon".  Duelul dramatic intre Doru Mesesan, de la Razboinici, si Yamato Zaharia, de la Faimosi, a strans in fata micilor ecrane, la Kanal D, peste 1.7 milioane de fani din intreaga tara.

Miercuri, in intervalul orar mentionat mai sus, Kanal D a inregistrat 6,6 puncte de rating si 15,5% cota de piata, pe targetul National.

De saptamana viitoare, "Exatlon" va fi difuzat patru zile pe saptamana, de joi pana duminica, de la ora 19:45. Incepand de saptamana viitoare, serialul "Mireasa din Istanbul" va putea fi urmarit trei zile pe saptamana, de luni pana miercuri.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod