Kanal D le aduce telespectatorilor, din toamna, cea mai electrizanta competitie a dansului!

Castigatorul va intra in posesia premiului de 100.000 de lei
Inscrierile la castingul pentru acest show se pot face pe pagina: casting.kanald.ro

Kanal D le pregateste telespectatorilor, pentru aceasta toamna, un show international de anvergura, „The Dance Floor” (titlul formatului original), o competitie de intensitate maxima, ce combina bucuria dansului cu frumusetea reusitei de a fi cel mai bun.

Formatul international poarta semnatura creatorului  „Bravo, ai stil!” (original: „My Style Rocks”), cea mai frumoasa competitie de stil, care in Romania a devenit un adevarat fenomen, obtinand cifre uriase de audienta si cucerind publicul prin unicitate.

Concurentii care vor intra in competitia dansului isi vor demonstra calitatile de artisti, intr-o gama variata de stiluri de dans, iar evolutiile lor spectaculoase vor fi insotite de cele mai tari hituri ale momentului.

Jurati exigenti vor evalua performanta candidatilor pe parcursul emisiunii, insotindu-i pe concurenti in aceasta experienta extraordinara.
Castigatorul competitiei va intra in posesia premiului de 100.000 de lei.

Start Casting  pentru cea mai tare competitie de dans!

Toti cei carora le place dansul si isi doresc sa intre in competitia televizata pentru a-si demonstra talentul, se pot inscrie pe pagina oficiala de casting a emisiunii: casting.kanald.ro .

Ii asteapta  foarte multe provocari, lumina reflectoarelor, adrenalina si frumusetea unui show de televiziune total. 

Asadar, toamna se anunta una trepidanta, plina de pasiune si bucuria de a exprima prin dans o gama uriasa de emotii, sentimente.
In curand, vom reveni cu mai multe detalii despre show-ul plin de ritm si energie pe care Kanal D il va oferi milioanelor de telespectatori, in aceasta toamna. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod