Kale lanseaza "3 Pahare"

La finalul lunii martie, Kale, artistul HaHaHa Productionmcare si-am inceput de curand aventura solo cu muzica, a lansat piesa “Jack si Rom”, o colaborare cu JUNO si Tequila. Astazi, el continua intr-un stil indraznet, cu o piesa dinamica, cu accente urbane, o invitatie la petrecere – “3 Pahare”.

Piesa e o invitatie la party, fie ca o asculti in drum spre club, fie in timp ce comanzi primul rand de shoturi cu ea in boxe”, isi incepe Kale descrierea. Videoclipul piesei este regizat de Sega (Octavian Segarceanu) si aminteste de clipurile artistilor americani de R&B.


“La clip a fost o experienta foarte tare! Am simtit un super vibe pe set din partea tuturor si treaba s-a miscat destul de repede. La montaj am participat si eu, intrucat mi-am dorit sa las un input la fiecare pas in tot procesul. Proiectul vine cu multa muzica fresh, mult dans si niste colaborari interesante…abia astept sa le impart cu voi”, transmite artistul.

Piesa “3 Pahare” este compusa de Kale, Lucian Nagy, Cristian Pascu, Andrei Maria (Smiley) si Dorian Micu, in studiourile HaHaHa Production.
Kale a inceput sa faca muzica in Timisoara, unde inchiria studiouri si compunea piese pe care le posta independent pe YouTube.

I-a urmarit constant pe The Weeknd, Kendrick Lamar, G-Eazy, Bryson Tiller sau Charlie Puth, iar cand a ajuns in echipa HaHaHa Production, vazandu-i la treaba, in studio, pe Smiley, Dorian si DOC, s-a simtit inspirat si mai mult sa faca muzica. Canta, compune si o face cu pasiune. Muzical vorbind, cel mai bine se identifica cu trapsoul, dar incearca sa isi dezvolte un stil cu un sound nou, unic.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod